Maticna ploca za Intel koja je najbolje podrzana pod MACOS X

Znate li koja je najbolja maticna ploca za intel?
i koja ATI graficka karta (ekvivalentna nvidia ge force 6600) najbolje radi pod macosx-om

hvala

Heh, pa et rade one, cak sam cuo da i na amd-ovim nekim procesorima radi al nisam cuo od ikog kreditablinog da mu je to stvarno uspjelo.

http://www.intel.com/support/chipsets/

Eto pod laptop chipstets, provjerno je da od 852 do 915 provjerno radi, ma radi ono sve ba ne brini to. Sto si pito u vezi atija to npr na istim chipstet sa isto intelovom grafickom nemozes natjerat quartz extreme da radi, ja nisam bar uspio a tonu sam “howto” pratio. Mozda kod tebe uspije, pogledaj koje ATI-eve stavljaju u macove pa moguce je i tvoja da proradi kako treba. Jer po ne zvanicnim informacijama mac se radio da moze na intelu radit “normala” jos od 2-3 godina ranije O_o

Znaci sve radi extra ba, samo eto graficka, i npr baterija se nekad pokazuje kolko je potroseno, dok kod druge instalacije neradi, i tako to. Apsurd.

E jah, i to oko graficke, mozes stavit i taj quarz extreme da radi al moras imat winse, ja u tom trenutku nisam imo winse instalirane pa nisam uspio. Ovaj, i jah, sta ce ti ba to, ionako ces ga na kraju izbrisat kad profuras :smiley: A ne brini za maticnu ba.