21.7 do 23.7 Tolmin, Slovenia.
Absurd je da spominjem ko sve svira, ja neznam kako cu se snac ovo sve nema se ni vremena, a ni para, al idel ko to je vazno?
21.7 do 23.7 Tolmin, Slovenia.
Absurd je da spominjem ko sve svira, ja neznam kako cu se snac ovo sve nema se ni vremena, a ni para, al idel ko to je vazno?
Nasekira me covjece; pogledaj tih imena !!! Krenuce mi suze na oci…
Ja nigdje nisam vidio cijenu. Ako ko zna, javljanje je must Naravno, pozeljan je i spomen zainteresovane tuzlanske (i ostale) ekipe koja ce ici.
PS.
Ako karta ne bude preskupa, mozemo i mi sta organizovati… Misljenja ?
Ovdje imas dosta korisnih informacija. Ima zvucnih imena, ali rado bih pogledao tek 3-4 od svih bendova koji nastupaju, a i to da je prilika zgodna. Znaci, nedovoljno razloga za toliki put
Hvala velika za dodatni info.
Da vidimo… 285KM za puni pansion (zajedno sa plavokosim, darovitim maserkama, jakuzijem i vodenim krevetom) a 150KM za komad papira zvana ulaznica. Hm…
Dobro je pa ste javili, tako da je ovo upisano u notes. Ko zna, kada bi se sada pjesice krenulo, mozda bi se i stiglo na vrijeme (plus u pola cijene manje).
ali rado bih pogledao tek 3-4 od svih bendova koji nastupaju
Pa zar to i nije bit svega. Iako malo poskupa egzibicija, ali ko zna kada ce slicna ekipa biti vise u blizini. Razmisliti se da (no opet, sta li bi se sve moglo kupiti za onih 285km-ova…)
Sanele,
Evo ti direktno mailovi koje sam razmijenio sa organizatorom:
[quote]U cijenu od 285KM je ukljuceno prevoz na relaciji
Sarajevo-Tolmin-Sarajevo i karta za festival.
Na festivalu se kampuje tj. ima obezbjedjen prostor za kampovanje, a
mozes ti sebi iznajmit sobu u hotelu ili privatnom smjestaju.
Sto se tice viza, nama je od strane organizatora potvrdjeno da cemo
dobit garantna pisma, tako da nece bit problema sa vizama. Karata/mjesta
u busu jos ima a uplatu mozes izvrsit kesom, postanskom uputnicom ili
uplatom na racun.
Pozdrav
Adnan Hodzic wrote:
Pozdrav,
Zanima me par stvari, jer bi ovo bila moja prva posjeta MetalCamp-u.
Cijena je 285KM? Sta se ukljucuje u ovu cijenu i dali dobijamo ikakav i kakav
to smjesta. Te sta za hranu i pice.Ono drugo sto me zanima je oni su u EU nama je potrebna Viza za to ili i to
dobijemo “automatski”. I na kraju kako bi se izvrsila uplata i jel imas
uopste jos karti.Sve najbolje,
Adnan
[/quote]
Drugi mail, tj zadnji mail:
[quote]1. ja cu gledati da uzmem kolektivnu vizu tako da bi svi meni dali
pasose a ja bi ostalo sredio.
2. to je viza na 15 dan za posjete.
3. sanse su dobre, uopste nije tako tesko dobit vizu ako imas sve papire
4. vize su BESPLATNE!
Ja cu sredinom juna kad budem znao konacan broj ljudi poslat spisak
organizatorima MC-a da mi oni posalju garantna pisma i onda idem u
ambasadu po vize.
Prosle godine kad sam isao na MC, prijatelj i ja smo dobili vize za par
sati bez ikakvih problema.
Pozdrav
Adnan Hodzic wrote:
Ok,
Ok je sve to kampovanje itd… Vec sinoc sam bas prico liku jednom o kampu,
kad je on reko da treba platit 200km za vizu. Znaci meni je glavni prioritet
ta viza. Znaci pitanja su:
Ocemol mi licno morat otic po tu vizu, il je neka kolektiva il sta vec?
Kakva vrasta je to vize?
Kolike su uopste sanse da dobijemo tu vizu?
Kolika je cijena te vize?[/quote]
Eto razmislit treba pravo dobro jer ima fakat bandova mislim ono da mozak stane. Ja samo neznam kako cu sve uskladit, 19og zadnji ispit (u Mostaru), 20g se krece iz Sarajeva (moro bi prenocit il nesto), mi smo nazad u BiH do 25og, a 27og krecem za Tunis
Bio bi jos pravi “romeo” da platim i za trebu taj Tunis, vremena slabo, para isto tako, al ako je tu ekipa moze se uvijek nesto iskombinovat Vecina bandova … mozak staje … ja bi za Amon Amarth krv dao, pa onda Kreator, Arch Enemy, Testament itd… Al vazno je druzenje, kampujes druzis se, i onda se frajer pojavi eno oni sviraju, ajmo na taj stage I sve tako, sve opusteno i laganini
[quote=Sanel]Hvala velika za dodatni info.
Da vidimo… 285KM za puni pansion (zajedno sa plavokosim, darovitim maserkama, jakuzijem i vodenim krevetom) a 150KM za komad papira zvana ulaznica. Hm…
Dobro je pa ste javili, tako da je ovo upisano u notes. Ko zna, kada bi se sada pjesice krenulo, mozda bi se i stiglo na vrijeme (plus u pola cijene manje).
ali rado bih pogledao tek 3-4 od svih bendova koji nastupaju
Pa zar to i nije bit svega. Iako malo poskupa egzibicija, ali ko zna kada ce slicna ekipa biti vise u blizini. Razmisliti se da (no opet, sta li bi se sve moglo kupiti za onih 285km-ova…)[/quote]
Dao bi ja i 400 KM za MAIDEN da se pojavi gdje u okolini i jos ak se pojavi bar jedno 5 dana slobodnoga dobit i sta bi mi jos falilo ???
Uf! Izgleda da nisam jedini koje skripi sa vremenom u tom periodu
Svaka cast, zivi_pocetnik, pogodio si glavnu boljku. Pih, cini mi se da organizatori (pa i ovdje u Sarajevu) imaju bolest organizovanja koncerata u periodu juni/juli. Da li je njima ikada palo na pamet da od citavih 12 mjeseci izaberu nesto drugo ?!?
Reci covejce odma, jer ja veceras rezerivsem evo saljem mail frajeru da rezervise dvije karte. Pa kasnije dje zavrsim nije vazno. Alo ba metlacamp daj ba … ajm! \m/