Mis ne radi kako treba

mislim da naslov sve govori al eo da poblize jos objasnim. xorg mi nije do kraja konfiguriran. ako neko moze da copy paste input section za mouse? mis radi al ne kako treba. laguje i kursor leta okolo. u xorgu samo stoji pod inputom
Driver "mouse"
mis je genius netscroll prikljucak usb. sa ovim sam imao problema na slackware i bhld. obicno na kde distribucijama medjutim sad je zahvatilo i gnome. mislim da to nema neke veze al et da spomenem. na ubuntu je radio savrseno. trebao sam sacuvati konfiguraciju.

eo nakon nekoliko dana ceprkanja po ovome jedva sam namjestio pa ako nekome zatreba rijesenje evo:
u grub menu.lst sam dodao par boot opcija
noapic nolapic noapic=off nolapic=off nohz=off
ovo sam bio uradio na ubuntu i zaboravio. takodjer ubrzava boot za nekih pola minute. cudio sam se sto mi je spor boot. pomislio sam da je zbog custom compajliranog kernela i nakon toga sam odmah pomislio da to nema logike, sad je puno brze. evo i moj InputDevice section za misa:

Section "InputDevice" Identifier "Mouse0" Driver "mouse" Option "CorePointer" Option "Device" "/dev/input/mice" Option "Protocol" "ImPS/2" Option "Emulate3Buttons" "false" Option "ZAxisMapping" "4 5" EndSection