MOne, Xgl + KSnapshot problem

naime, kada je Xgl uključen, ksnapshot nemre da fata - može ali se dobije potpuno crna slika, btw iz razloga što na ubuntu + Xgl + ksnapshot radi slijedi da je ovo mogući bug, jel još neko imao ivakvih problema?

Ja nemam tih problema. Evo ti jedan screen:

Ksnapshot radi odlično.

[quote=Emx]Ja nemam tih problema. Evo ti jedan screen:
http://www.slibe.com/fullimage/e6c7452e-snapshot3-png.png
Ksnapshot radi odlično.[/quote]
kod mene je ATi + Xgl, jel ono kod tebe AIGLX? može li biti do toga?

Ah, pa može biti nekih problema. Ja imam Intel 845G.

hehe ja taman izmjenih a ti već odgovorio lol

btw ipak ti mogu reći da je beryl malo sporiji i kod mene - može biti da ima upaljenih transparencija za koje i neznam lol pa one “tegle”

nigdje ne rekoh da na MOne kada je xorg ksnapshot radi… radi toga mi je šuhva lol

Al cini mi se da Xgl ima ono neko svoje cudo za screenshotove? Nabavi csm pa pogledaj.

Aldine sta ti je u xorg.conf.
Evo kod mene sta sam dodao ali ovo je na Edgy beta ATI X 300:

Section “Module”

Load  "i2c"

Load  "bitmap"

Load  "dbe"

Load  "ddc"

Load  "dri"

Load  "extmod"

Load  "freetype"

Load  "glx"

Load  "int10"

Load  "type1"

Load  "vbe"

Mislim da sam ovdje dbe ili ddc dodao iz nekakva foruma vidio

Section “Device”

Identifier  "Generic Video Card"

Driver      "fglrx"

BusID       "PCI:1:0:0"

EndSection

Section “Device”

Identifier  "aticonfig-Device[0]"

Driver      "fglrx"

Option	    "VideoOverlay" "on"

Option	    "OpenGLOverlay" "off"

Option      "UseInternalAGPGART" "no"

Option      "KernelModuleParm" "agplock=0"

Option      "TripleBuffer" "true"

EndSection

Pa ti pogledaj dali je kod tebe slicno jer imao sam probleme s snapshot ostajale crne linije preko ekrana trenutno radi sve Ok

btw, radi meni ok na ubuntu ksnapshot ili super + printscreen tipka, haj probacu ovo pa se javim…

Sto se onda mucis ako vec imas jednu distribuciju na kojoj to sve radi :mrgreen:

ah, zaboravih reći da mi nije uspjelo ono mijenjanje xorg.conf-a, što se mene tiče “case closed”…

ma onako… šalim se, imam ja svoje razloge, neću sad…

evo još jednog sličnog problema, naime imao sam instaliran suse 10.1 bez 3d haj danas slučajno skidoh ati instaler, za čas posla podesio “3d desktop effects”, probam ksnapshot isto kao na mandrivi blank screen, probam prinscreent tipku uslika ali slika se “razlila”, ati karta…(note ubuntu sa berylom radi ok)