Nidje veze da su zenicani preuzeli grad a Gomez je 100% ok lik. A i on ce ti biti mostarski zet samo polako da ljeto dodje. A mi neki smo se nekad i sastajali (zahvaljujuci gomezu) pa eto javi se i nadjemo se. A inace glavni linuxas u Mostaru preko kojeg ide sve je absBrain.
Alžane hajde zakaži sastanak sada nekad preko vikenda. Bilo bi dobro da se nadjemo malo. Nije dugo bio nikakav sastanak. Ja sam se sa absBrainom Äuo neki dan ali bio je u Sarajevu na odmoru (ako sam ga dobro skontao).
I sutra ce kisa kao i danas. Trebali smo se naci ispred Benetona na Musali, ali meni se ne pelja po kisi. Cujemo se za iduci vikend. Pocet ce i faks pa ce mozda biti vise ljudi. Osim toga danas je zadnji dan ispita.
Vidi ovo, i ja sam iz Mostara, ja sam mladji lik 16 mi je godina, al Linux me zanima ko Windows prije 5 godina Kada ce biti ti sastanci u Mostaru, da i ja nesto cujem, ulazim u Linux World i svidja mi se pravo, ma ne znamā¦ Forget sam Win, sad mi je samo Linux u glavi i da naucim sve u njemu (s vremena na vrijeme) ā¦ Koristim Suse 9.3, strasan je
Pa eto, za te sastanke, volio bi pristustvovati da vidim kako vi radite, malo pomoci, itdā¦ I jel ikako dozvoljeno da dodjem ???
Pozdrav svim Linuxashima iz Mostara (a i ostalim u BiH)ā¦
Tek sam se registrovao ovde i drago mi je da vidim da se nesto desava i u Mostaru.
Rado bi prisustvovao iduÄem sastanku.
Da li postoji neka mail-lista preko koje idu obavjestenja o ovim sastancima??