Mrdnite prko lijencine

Ima li Mostaraca Linuxasa da se sastanemo i upoznamo? Da vidimo koliko nas ima.

Mozda na FIT-u? Kad? Ima dosta male raje sa 1. godine koje zanima Linux, pa da malo mrdnemo i mi u Mostaru.

Evo Zenicani nam preuzese grad. Vise zenickih Linuxasa u gradu nego mostarskih :smiley: :P.

A normala brato da ima.

Nidje veze da su zenicani preuzeli grad :smiley: a Gomez je 100% ok lik. A i on ce ti biti mostarski zet samo polako da ljeto dodje. A mi neki smo se nekad i sastajali (zahvaljujuci gomezu) pa eto javi se i nadjemo se. :smiley: A inace glavni linuxas u Mostaru preko kojeg ide sve je absBrain.

Nemoj shvatiti da je ono o zenicanima bila provokacija, nego je zeza. Zna to Gomez :smiley:

Haj valjda ce se javiti jos ljudi ovdje da vise dogovorimo sastanak. Gledam zadnja poruka od 11. mjeseca prosle godine.

Sta cu kad sam aktivan :smiley:

Čuj Mostarski zet hahaha

Alžane hajde zakaži sastanak sada nekad preko vikenda. Bilo bi dobro da se nadjemo malo. Nije dugo bio nikakav sastanak. Ja sam se sa absBrainom čuo neki dan ali bio je u Sarajevu na odmoru (ako sam ga dobro skontao).

Sa poŔtovanjem,

Sto da ne?! Subota popodne? Samo ne vidim bas nesto linuxasa da se javilo :smiley:
Mozda bolje iduca subota dok skroz prodju ispiti :wink:

EDIT: imamo li prostoriju na FIT-u?

Nemamo prostoriju na FIT-u (joÅ”)
Kada u subotu i gdje?

I sutra ce kisa kao i danas. Trebali smo se naci ispred Benetona na Musali, ali meni se ne pelja po kisi. Cujemo se za iduci vikend. Pocet ce i faks pa ce mozda biti vise ljudi. Osim toga danas je zadnji dan ispita.

Vidi ovo, i ja sam iz Mostara, ja sam mladji lik :slight_smile: 16 mi je godina, al Linux me zanima ko Windows prije 5 godina :slight_smile: Kada ce biti ti sastanci u Mostaru, da i ja nesto cujem, ulazim u Linux World i svidja mi se pravo, ma ne znamā€¦ Forget sam Win, sad mi je samo Linux u glavi i da naucim sve u njemu (s vremena na vrijeme) ā€¦ Koristim Suse 9.3, strasan je :slight_smile:

Pa eto, za te sastanke, volio bi pristustvovati da vidim kako vi radite, malo pomoci, itdā€¦ I jel ikako dozvoljeno da dodjem ???

Ma naravno. Cim se nakanimo i sastanemo pozvan si da dodjes. :smiley:

Oglasit cemo ovdje kad cemo se naci.

Pozdrav svim Linuxashima iz Mostara (a i ostalim u BiH)ā€¦
Tek sam se registrovao ovde i drago mi je da vidim da se nesto desava i u Mostaru.
Rado bi prisustvovao idućem sastanku.

Da li postoji neka mail-lista preko koje idu obavjestenja o ovim sastancima??

Sto god se desava, bit ce ovdje obavijesteno. Samo prati :slight_smile: