Naj bolji BH computer website

Hi,zelim sam o da vas pohvalim za vas rad i trud. Iako kao Windows User (Linux nema interesantih dodatnih programa, ali zato stotine Distribucija da covijek ne zna kako ga upotrijebiti jer je uvijek nesto drugacije.) zelim vam sve najbolje u vasem radu.Nadam se da ce mo uskoro moci vidjeti Linux i na Bosanskom.Puno srece i uspjeha:Nermin B.PS: Interesovalo bi me na kojim projektima trenutno radite. Mozda bih imao minutu ili dvije da vam malo pomognem.brgulja@student.uni-kassel.deKoje intresantne dodatne programe linux nema?
Ja ga koristim nonstop i meni ni jedan program ne-
fali...(?)

/d.mVozdra,hvala na zeljama.Sto se tice tvojih razmisljanja o Linuxu, Linux moras koristiti malo duze da bi mogao reci nesto konkretno o njemu. Npr. izbrisi Win, instaliraj Linux i koristi ga mjesec dana, pa fino napisi na papir svoja iskustva.Trenutno radimo na projektima lokalizacije instalacionih procesa distribucija i lokalizaciji aplikacija. Sve informacije na projekti.lugbih.org.

Zatim, na prebacivanju ovih sadrzaja na www.linux.org.ba, konfigurisanju ftp servera.Inace, mozes pomoci i na ovim dijelovima:start.lugbih.org

howto.lugbih.org

sigurnost.lugbih.org

gnu.lugbih.org

kde.lugbih.org

cpp.lugbih.orgAmila

Postoji Linux na bosanskom - Mandrake 8.1 - samo jos nije stigao do nas.v.

Nihad nam je poslao kopije Mandrake-a 8.1 (2CD-a), pa ako neko zeli, neka se javi.

Amila

…a ako neko zeli i treci CD mkd 8.1 neka se javi…