Narucio sam openSuse, Knopix i FreeBSD 25.07. ali do danas nisam primio ni mail ni poziv iako je pisalo da bi me za dan-dva neko trebao kontaktirati na telefon.
Da li ovo znaci da mi jos nisu poslali naruceno?Pomalo sam nestrpljiv, ocekivao sam da cu brze dobiti posto ipak narucujem iz Sa.
Zaboravio sam napisati da sam takodjer kontaktirao distrocentar ali nema odgovora.
[quote=darkman]Narucio sam openSuse, Knopix i FreeBSD 25.07. ali do danas nisam primio ni mail ni poziv iako je pisalo da bi me za dan-dva neko trebao kontaktirati na telefon.
Da li ovo znaci da mi jos nisu poslali naruceno?Pomalo sam nestrpljiv, ocekivao sam da cu brze dobiti posto ipak narucujem iz Sa.
Zaboravio sam napisati da sam takodjer kontaktirao distrocentar ali nema odgovora.
hvala[/quote]
ako hoćeš mogu ti ja spržiti te distro, javi se pa ćemo se dogovoriti…
Pa meni nije vazno ko ce ih sprziti vec samo d aih dobijem i to brzo jer se raspust blizi kraju.
Inace, ja zivim u Cazinu , to je gradic u blizini Bihaca informacije radi.
imas li ove distro-e :OpenSUSE 10.2 (1 DVD), Knoppix 5.1.1 (1 DVD) , FreeBSD 6.1 (2 CDa)
[quote=darkman]Pa meni nije vazno ko ce ih sprziti vec samo d aih dobijem i to brzo jer se raspust blizi kraju.
Inace, ja zivim u Cazinu , to je gradic u blizini Bihaca informacije radi.
imas li ove distro-e :OpenSUSE 10.2 (1 DVD), Knoppix 5.1.1 (1 DVD) , FreeBSD 6.1 (2 CDa)[/quote]
ejs… imam ti sve te distro (samo što je kod mene taj freeBSD 6.2), ali ja sam konto da si u SA… to bi završili za sekund…