trazih nesto na glavnoj stranici LUG-a i primjetih da linkovi pod Podruznice ne rade kao ni linkovi pod Sekcije - osim Lokalizacije.
Sam’ toliko…
trazih nesto na glavnoj stranici LUG-a i primjetih da linkovi pod Podruznice ne rade kao ni linkovi pod Sekcije - osim Lokalizacije.
Sam’ toliko…
Adise?
[quote=afan]trazih nesto na glavnoj stranici LUG-a i primjetih da linkovi pod Podruznice ne rade kao ni linkovi pod Sekcije - osim Lokalizacije.
Sam’ toliko…
:)[/quote]
Ima masu nekih sirocica na stranici koji nikad nisu likovani na nesto osvjezeno …
Nije to u pitanju nego poddomene ne rade… Adisovo famozno “pojednostavljenje zone fajla” (ne znam samo kakve veze ima da li je zone fajl jednostavan ili nije jednostavan).
Kakve to veze ima sa bilo čim? Prilikom selidbe na novi (sada stari) server ukinute su sve poddomene koje nisu održavane ili slično. Ako sad ne rade neki linkovi na neke stare stranice kojih nema nigdje, to treba pobrisati, ako su na novim lokacijama, treba popraviti linkove …
Sjecam se da je masa dijelova stranice ukinuto pri preseljenju (npr. BSD sekcija je preseljena na wiki, GNU niko osim bono nije odrzavao) a ima i drugih sekcija koje su prestale raditi (npr. narucivanje O’Reilly knjiga za review i slicno).