Nema više sandala i konjskog repa!

Otkako se Peter Quinn požalio na sporo usvajanje Linux rješenja od strane poslovnog svijeta, nadoveći sandale i konjski rep predstavnika Open Source zajednice kao razlog, Linus Torvalds i OSDL se spremaju osnovati OSDSU, prvi svjetski univerzitet ove vrste: Open Source Dress for Success University.

Torvalds je najavio da će uzeti učešće u predavanju na predmetu “Uvod u nošenje sandala”, gdje će kako kaže, posebnu pažnju posvetiti izboru čarapa! Torvalds kaže da je boja jako bitna, jer obje čarape moraju imati istu osnovnu boju, a da pri tome ne odudaraju od blijede kože kernel hakera.

Ok, dalje čitajte sami.

Kako saznajem od predsjednika ULKa, slična akcija se uskoro planira i u lokalnim redovima Linux zajednice. Još se razmišlja o tome da li će ta akcija biti javno najavljena ili će se koristiti element iznenađenja.

:smiley:

Ljudi hladno je sad za sandale, sačekajte mjesec dana…

Ma nije ba hladno, samo treba biti muskarcina :smiley:

To je uvreda za zene :-P.

Ha?

I zene imaju pravo zimi hodati u sandalama, ne samo “muskarcine”, lol

Nanule zivi bili :slight_smile:

Šta ba “žene” i “muškarčine”?!
Biti muškarčina nema veze sa rodom, spolom, nošenjem sandala i ostalim gay stvarima, muškarčina je stanje uma.
:mrgreen:

Enivejz, [quote]obje čarape moraju imati istu osnovnu boju[/quote]
???

Mislim da je ovo već pretjerivanje.

kod mene su sve carape razlicite…jel to znaci da cu ja morati ic na pijacu da kupim sebi jedno 2-3 para???