NERO-linux

NERO sa FREE verzijom za linux…gtoaster skin sa nero-masinom ispod haube…

http://www.nero.com/en/NeroLINUX.html

NeroLINUX is FREE of charge if you register:

* A Full Version of Nero Software Version 6 or higher
* Retail Version or Downloaded Version

Ja sam dobio nero sa mojim DVDRW tako da sam dobio linux verziju džaba…
Ali ako neko žeki da proba neka se javi i staviću ga na download.

K3B sasvim zadovoljava… Nero je zakasnio samo… puno godina.
Ipak cdrecord Jarga Shilinga je najbolji. :wink: 8)

Nadam se da će i Adobe pokrenuti ovaj projekat !

[quote]K3B sasvim zadovoljava… Nero je zakasnio samo… puno godina.
Ipak cdrecord Jarga Shilinga je najbolji. Wink Cool[/quote]

A šta sa nama koji ne koristimo KDE…zašto moram da instaliram 30 paketa
da bih samo koristio K3B … zato je NERO dobar

Ja koristim KDE, pa opet ne snimam sa k3b vec cdrecord i opleti …

[quote]A šta sa nama koji ne koristimo KDE…zašto moram da instaliram 30 paketa
da bih samo koristio K3B … zato je NERO dobar[/quote]
A šta je sa nama koji ne koristimo GNOME? Zašto moram da instaliram 30 paketa da bih koristio NERO… zato je K3B dobar :smiley:

Ja nekoristim ni gnome :lol: :lol: :lol: 8)

Obicno gnome aplikacije nisu toliko vezane … imaju mozda samo gtk dipendensi :slight_smile: Zasto mi se pokrecu procesi “kdeinit” itd … svaki put kad pokrenem program koji pocinje sa slovom k ? :slight_smile:

I ja sad razmisljam … ima li neka alternativa k3b-u koja je open source ?

joj jeste postali crnogorci ( :smiley: ) , mrsko vam napravit scriptu il rucno unijet u liniju cdrecordu sta da snima… Mislim stvarno …

Jah

Pa zato sam i ostavio alternativu cdrecord. Rekoh ja nekad davno da je Jarg legenda… :wink: 8)

Vidiš ja ponekad koristim KDE, uglavnom koristim GNOME (koji ponekad i prevodim ) :wink: 8) , ali koristim i Enlightenment :wink: 8)

Jednostavno, nije mi bitno koje je grafičko okruženje ili WM…

Obicno gnome aplikacije nisu toliko vezane … imaju mozda samo gtk dipendensi :slight_smile: Zasto mi se pokrecu procesi “kdeinit” itd … svaki put kad pokrenem program koji pocinje sa slovom k ? :slight_smile:

I ja sad razmisljam … ima li neka alternativa k3b-u koja je open source ?[/quote]
Hm, pa K aplikacije imaju dependency samo na qt, kdelibs i kdebase, to su tri paketa ukupno.

A šta je sa gnome-settings-daemon gstreamer bonobo hal dbus blahblah? Ne moraš ih pokrenuti ali ti onda fontovi nisu ok, tema nije ok, pola stvari ne radi i slično. Aplikacije koje ne traže sve to nisu Gnome nego Gtk aplikacije (isto kao što imaš čisto Qt aplikacije - Scribus, Mysql Control Center itd.)

Onda imaš problem jer NeroLinux koristi kao interfejs gnome-toaster (ili je gnome-roaster ? nisam siguran)

Ja niti imam gnome niti kde ali gtoaster radi bez problema jer
jedina stvar sto treba za gui gtoaster je GTK…
http://gnometoaster.rulez.org/download.html#system