NewsReader (working offline!)

Gdje mogu naštimati da u KNode-u čitam offline news grupe, tj. da skinem sve tuto kompleto poruka ne samo headere,pa da na miru čitam offline, SUSE 9.0, i da li ima koji paket na suseu koji sadrzi slican program za citanje news-a

Joj mislim da KNode to na može sam. Probaj Pan.

Sjetio sam se da sam na Netscape-u mogao citati offline, a to bas sad uradih na Mozzili i eto rjesenja mogu fino skinuti i “kod kuce citati” lol, eto ako nekom bude trebalo offline citanje da zna da ima mozzila samo neka pravi new mail&newsgroup account,

hvala na odgovorima.

Ako se ne varam… ali samo ako se ne varam ja sam nekad majmunisao s tim na način da skidam poruke, mirror nekog news servera(neke grupe) na disk u neki dir i onda proslijedis taj dir klasičnom klijentu i to radi… valjda… :slight_smile:

Ako se ne varam… ali samo ako se ne varam ja sam nekad majmunisao s tim na način da skidam poruke, mirror nekog news servera(neke grupe) na disk u neki dir i onda proslijedis taj dir klasičnom klijentu i to radi… valjda… :)[/quote]

uh to mi je puno komplikejšns, ma evo ovi newsi mi ferceraju offline na mozzili, ako šta jednostavnije izleti javljaj se opet.