Nikom nije ljepše neg' je nam' samo da je 'vako svaki dan

btw imam jednog jarana koji eto, konta linux je nešta bezze, ali neki dan sam vidio da skuplja/kupuje BUG, taman ću da ga počastim hehe
http://www.bug.hr/izdanja/tekst.asp?id=81451

ps:
nisam čitao “tiskani” text samo ovo malo što je na web-u, nejse, ovo je super, LINUX je sve više i u medijima (koju čita naša raja)

pps:
dobro, viđao sam i u info (info.ba), nekih “linux” naslovnica… često bude nekih linux.iso-a

ppps:
ne znam što vam ovo pišem, ali eto, naletilo mi hehe

bila je u Mrezi tema o Linuxu…

tacnije tema se zvala “Nova generacija Linux.a”…i dole ispod Pingvin 2.0…(nidje veze ak se mene pita)…

uglavnom je o Ubuntu.u pisano…beryl/compiz, par WM.ova i tako to…spomenuto jos par stvari…

Bila je tema u infu prije par mjeseci, Linux u kućnom okruženju…

Klosari (mislim na bug naravno), nikad ih nisam mogo iz drugih razloga, al od kako znam za Bug samo pljuju po linuxu, tako da i ja isto radim prema njima.

A iskreno, ne citam nijedne novine sa nasih prostora vec … tamo negdje od 2000-e. Razlog? Tesko smece, tako da uz Slashdot, digg, phrack mi nista vise nije potrebno.

I INFO i PC Chip skoro redovno na DVD stavljaju iso-e linuksa :slight_smile:
U BUG-u je jedno vrijeme išla rubrika “Linux Pomoć” ili tako nešt…

Koliko se sjecam, PC Chip je bio prvi “lokalni” (s balkanskih prostora) magazin koji napravio detaljan clanak o linuxu (mislim da je i neka distribucija bila na CD-u) neke davne 9x-e.

bila je u Mrezi tema o Linuxu
Zar BUG nije neka imao neku temu o linuxu? Ili je ono bio FreeBSD? Ili je ipak to Mreza bila :wink:

Imo je. Sjecam se kad sam ga kupovo prije par godina.

“photo session” hehe, kad su se oni (BUG) sjetili nas, da se i mi sjetimo njih

ps:
btw. bio kod ovog jarana… konta da proba “ubuntustudio”

Hehe. Ja sam bas sada potrazio BUG CD-ove iz 1999 na kojima su dolazile aplikacije poput: enlight gnomedis gnomesup kcore ksup gnomecr gnomemsc gnumeric kdist, uz kratak opis i postupak instalacije. To mi je bilo blago kada sam instalirao RedHat 6.0, a nisam imao internet konekciju, pa sam mogao experimentisati i kontati sta sad. :smiley: