btw imam jednog jarana koji eto, konta linux je nešta bezze, ali neki dan sam vidio da skuplja/kupuje BUG, taman ću da ga počastim hehe http://www.bug.hr/izdanja/tekst.asp?id=81451
ps:
nisam čitao “tiskani” text samo ovo malo što je na web-u, nejse, ovo je super, LINUX je sve više i u medijima (koju čita naša raja)
pps:
dobro, viđao sam i u info (info.ba), nekih “linux” naslovnica… često bude nekih linux.iso-a
ppps:
ne znam što vam ovo pišem, ali eto, naletilo mi hehe
Klosari (mislim na bug naravno), nikad ih nisam mogo iz drugih razloga, al od kako znam za Bug samo pljuju po linuxu, tako da i ja isto radim prema njima.
A iskreno, ne citam nijedne novine sa nasih prostora vec … tamo negdje od 2000-e. Razlog? Tesko smece, tako da uz Slashdot, digg, phrack mi nista vise nije potrebno.
Koliko se sjecam, PC Chip je bio prvi “lokalni” (s balkanskih prostora) magazin koji napravio detaljan clanak o linuxu (mislim da je i neka distribucija bila na CD-u) neke davne 9x-e.
bila je u Mrezi tema o Linuxu
Zar BUG nije neka imao neku temu o linuxu? Ili je ono bio FreeBSD? Ili je ipak to Mreza bila
Hehe. Ja sam bas sada potrazio BUG CD-ove iz 1999 na kojima su dolazile aplikacije poput: enlight gnomedis gnomesup kcore ksup gnomecr gnomemsc gnumeric kdist, uz kratak opis i postupak instalacije. To mi je bilo blago kada sam instalirao RedHat 6.0, a nisam imao internet konekciju, pa sam mogao experimentisati i kontati sta sad.