No comment

Ovo je zalosno narode:

http://www.linuxzasve.com/novost/znam_da_nista_ne_znam/422

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

cinjenica da je učiteljica iz Texasa govori sve :smiley:

[sala]

zalosno,zalosno…al imala je zena paradoks u ovoj izjavi,plak’o sam od smijeha…kaze “At this point, I am not sure what you are doing is legal. No software is free and spreading that misconception is harmful”.Pa onda par recenica poslije: “I am sure if you contacted Microsoft, they would be more than happy to supply you with copies of an older verison of Windows and that way, your computers would actually be of service to those receiving them…”…Elem nakon jednog informativnog razgovora sa ken starkom promijenila je misljenje i sad je “in awe of the Linux/FOSS Community”…
http://twitter.com/helios17/status/1051173010

ako malo promislimo :smiley: lagano je doci do zakljucka da je situacija mnogo gora u BiH, sa takozvanim prof. informatike u srednjim i osnovnim skolama!

hahahahahaha xD

Podsjeca me na ovaj slucaj:

Dobaaaaaaaar. Beton. Ahahahahaahahahhahha :smiley:
Dje ovo nadje? :smiley:

Haha, dobar :smiley:

Ma ima i toga što veliš :wink:

Slažem se.Samo naši ja mislim nisu nikad ni čuli za linux (ova iz Teksasa je bar čula :D)

Slažem se.Samo naši ja mislim nisu nikad ni čuli za linux (ova iz Teksasa je bar čula :D)[/quote]
Bio bi ipak red reci čast izuzecima, :slight_smile: ipak ima prof. koji su čuli i koriste linux…

Ja sam u srednjoj skoli prije par godina dobio 1 jer sam donio laptop sa linuxom, na upit profesorici zasto dobio sam odgovor: “Zato sto je LINUX ilegalna kopija UNIX-a, i ona ne zeli da ima probleme sa zastitom autorskih prava”.

(a necu govoriti sta se nalazilo na masinama i da li je bilo legalno)

I dan danas desi se da se raja smiju kad kazem da vecninom koristim linux, ono smatraju me budalom. Kao kako neko moze koristiti linux kad na xp-u sve zivo radi…

Ne smeta meni misljenje necije, ono moze biti ovako ili onako, ali me nerviraju komentari ljudi koji nisu ni probali linux a pricaju nesta protiv njega. Ja smijem dati ruku da je ubuntu laksi od xp-a za obicne desktop usere, od instalacije do surfanja.

imao sam ja profu u srednjoj pro covjek na unixu al na windowsu nije bogzna sto. uvijek je bio osjetljiv na ono dipl. ing. xD

Slažem se.Samo naši ja mislim nisu nikad ni čuli za linux (ova iz Teksasa je bar čula :D)[/quote]
Bio bi ipak red reci čast izuzecima, :slight_smile: ipak ima prof. koji su čuli i koriste linux…[/quote]
Da!Čast pojedincima

pa naravno da ima izuzetaka :smiley: , ali ih je malo! :smiley: