poruka iz subjekta i nije nista posebno. sretai smo se sa njom. ali kad dobijes ovu poruku dok se igras na Picasi koja je instalirana na Ubuntu-u - e, onda je raritet!
golemo…
e, jel to google chrome na taskbaru?
kako ti radi?
kako si ga uopće uspjeo instalirati?
kod mene je chromimum, jednom ga pokrenuo, i više nemogu.
[quote=kvaju]golemo…
e, jel to google chrome na taskbaru?
kako ti radi?
kako si ga uopće uspjeo instalirati?
kod mene je chromimum, jednom ga pokrenuo, i više nemogu.[/quote]
jednom sam dobio/naletio/nasao link gdje mogu naci chrome za lnux i instalirao ga. isto napravio i na desktopu.
chrome fercera pravo! ima par bug-ova, al’ nista strasno.
prije 2-3 hefte nabacio ubunutu 9.10 i onda mi nesto chrome? koincidencija ili ima veze - ne znam. niti vise mogu naci link gdjemogu skinuti chrome niti ga mogu osposobiti… nista…
na laptopu i dalje ferceera (ubuntu 9.04) bez problema.
ma, nabacio sam Picasu cisto da je probam a i zbog, navodno, puno lakseg postavljanja fotki na picasinu web galeriju.
navodno, cak ako i posaljes email sa fotkom - bice postavljena?!? super!
ovo je cisto test “voznja”. ali, razlog kreiranja teme je poruka upozorenja koju dobijam
ma, nabacio sam Picasu cisto da je probam a i zbog, navodno, puno lakseg postavljanja fotki na picasinu web galeriju.
navodno, cak ako i posaljes email sa fotkom - bice postavljena?!? super!
ovo je cisto test “voznja”. ali, razlog kreiranja teme je poruka upozorenja koju dobijam :D[/quote]
razlog našeg posta je patriotski
Koristi li iko ove programe sa 10 megapixel slikama (cca. 3000x3000 pixela)? Ako krenem redom kroz folder sa recimo stotinjak slika, pri čemu svaku malo zumiram, svaki program će mi nakon nekog vremena pojesti sav RAM i srušiti se. Do sada mi se najbolje pokazao GQView (mada i on ima svojih gluposti). Kakva su vaša iskustva?