Konacno sam uspio refreshirati code.linux.org.ba. Novi dizajn, i nova ideja kako bi to sve trebalo da izgleda.
Da pojasnim; u prosloj ste verziji mogli vidjeti linkove na razne jezike, tutorijale i sl. Onako kako sam bio zamislio bilo je nemoguce sve ostvariti, jer je jednostavno bilo previse za jednog covjeka.
Sada sam reducirao stvari, sa idejom: “manje preseravanja (pardon molim) sa nekim tamo tutorijalima, opisima, ili preciznije suhoparnim tekstovima, kojih je ionako moguce na netu naci na tone, a vise koda i projekata”, kako bi malo pokrenulo uspavanu linux zajednicu.
Da li ce ovo imati efekta, to ce prije svega zavisiti od vas, ali i od mene, koliko se posvetim unaprijed zadanim ciljevima.
Nadam se da ce vam se svidjeti dizajn (odmah da se ogradim, nisam strucan u tome), i ovo gore napisano.
Ako pak ne, slobodno postavite reply, a ako imate nekih “socnijih” rijeci i fraza, mail cete naci na stranici.
PS.
izvorna adresa stranice je code.lugbih.org, a na code.linux.org.ba sam stavio “redirekciju”, koja bi trebala to lijepo da odradi. No, kako sam uspio kusati, na linuxu radi super (pardon, navigatoru), dok na exploreru ne. Ako neko na razlog, neka mi dobaci koju pametnu.
Sanel