Novi početak kurseva

Kursevi u organizaciji ULKa ponovo počinju! Početkom januara polaznici će ponovo imati priliku da slušaju kurseve: Uvod u grafičko okruženje, Sistem administracija i PHP. Pozivamo vas da se registrujete za kurseve putem stranice
http://kursevi.linux.org.ba
gdje možete i saznati program kurseva i druge detalje koji vas interesuju. Takođe vas pozivamo da dođete na dogovor oko termina koji će se održati u subotu 6. januara u 12:00.

Da ponovimo par poznatih stvari: Kursevi se održavaju u laboratorijama Elektrotehničkog fakulteta, dakle u blizini tramvajske, autobuske… stanice, te parkinga, svaki polaznik na raspolaganju ima računar, dostupan je detaljan i razrađen materijal. Predavači su istaknuti članovi Udruženja. Isti kurs završili su brojni zadovoljni polaznici, a po završetku kursa dobija se Certifikat ULKa. Kursevi će biti organizovani u poslijepodnevnim satima (poslije radnog vremena) i subotom, a ako dođete na spomenuti dogovor uložićemo maksimalan trud da se uskladimo sa vašim obavezama. Vjerovatan tempo održavanja je 3 puta sedmično po 3 sata, u kojem slučaju se kurs završava sredinom februara.

Vidimo se na kursu!