Nudim posao za jedan GNU projekat u ZENICI (razvijanje aplikacije)

Poceo sam da koristim jednu zanimljivu GNU aplikaciju koja je odradjena pod PHP-om sa MySQL DB.
Radi aktivnog razvijanja aplikacije prema mojim potrebama zelim da startam navedeni projekt.
Citav projekt bi se odradjivao na prinipu “freelancer metode”, placam po ucinku i odradjenim modulima.

Aplikacija se za sada nalazi na Win XP kao stand alone instalacija, a ovih dana prebacujem sve na Ubuntu / Debian Server.
Ako ima neko zainteresovan za saradnju i aktivnu kooperaciju onda molim za kontakt,

dado.blues@gmx.net

Javite se, zanimljivo je…a ima i sta da se zaradi…

Neko od ljudi iz Zenice će Vas kontaktirati.

A mogli smo se i naci u subotu na prijepodnevnoj kafici… (ako budem tu :expressionless: )

Amare, moze na kaficu samo kazi gdje pa cemo se naci. Ja sam od cetvrtka libero tako da se mozemo naci…
Moja baza ja slaticarna na uglu kod prolaza u staroj carsiji, kod Merime…do Internet kluba…

Ja sam u zenici samo vikendom.Ako se kolega gomez slaze mozemo u subotu sjesti pa popricati

Cut cemo se jos, ali sastanka ce biti. .)

Za mene je bitno da popricamo o izvodljivosti, nisam u stanju da procjenim ko sta od Vas radi i da li posjedujete odgovarajuci know-how. Meni je bitno da sagledamo dodatne mogucnosti modifikacije postojece aplikacije.
Na prvi pogled bih rekao da osoba koja posjeduje PHP i MySQL skill moze dosta toga da uradi.

Cujemo se…

Haris se već javio, prema mojim saznanjima?

Update:
Razvila se konktretna saradnja sa pojedinim članovima.

Pozz,