Offtopic poruke: Ni na nebu ni na zemlji [INFO sajam]

l1nx sine a mene neces povest :)) … kad idete , ajd posalji poruku ocu i ja da idem :stuck_out_tongue: bidnemo jedan dan i vratimo se :stuck_out_tongue:

eh hvala @bono :slight_smile:

nego eto nas sutra tamo … krenucemo oko 6 pa kad stignemo…(sobzirom da sporo vozim :D…sigurnost na prvom mjestu :P).

eto pa se vidimo :slight_smile:

ps
mogo sam i ja svoju “Andju” uprtit ?..jes da nije bas ko te vase “biljeznice” al hajd…pripoicemo je na akumulator hehehhe…

peace love and empty

[quote]
mogo sam i ja svoju “Andju” uprtit ?..jes da nije bas ko te vase “biljeznice” al hajd…pripoicemo je na akumulator hehehhe…[/quote]

Joj, nemoj, Andja ti je , kako da kazem, malo pokrupna, iskrivit ces ledja. Uz to, nije bas sva svoja. Kako kad joj dodje :smiley: :smiley: :smiley:

Pozdravi

ej nemoj da ja pocnem pisat kako onaj tvoj radi…:!!!

I NEMOJ MI ZA ANDJU NISTA PRICAT!!!..to je meni sveto :smiley:

a to sto neradi kako treba stalno…pa to je na gazdu :smiley:

hehe zivo zivo, vidim i iBook se ima :slight_smile:
sta je na njemu ?

nema ovi prenosi racunari su prava stvar :slight_smile:

joj … ne mogu sad nis pricat previse sam umoran, ali bilo je stvarno dobro, dobro …

Pozdrav za sve

Sapphire nas je sve razorio sa ovim iBook-om!

dodje lik …otvori torbu…usteka u struju…i duuuu…niko vise ni da pogleda Linux hehehhee…jadna Fedora se nastavila instalirati sama :stuck_out_tongue:

al ajd to … da stvar bude jos gora…pred mojim ocima je instaliro MacOSX Tiger na X86PC …bruka…malo falilo da zaplacem…!!!

heheheh anyways…da sad ne dramatizujem previse…super nam je bilo …bilo je drame, horrora na samom pocetku…ali se na kraju sve dobro zavrsilo…

ismijali smo se fino…druzili … najeli kolaca …ma svasta nesta …

ma odlicno je bilo…!

Bilo nas je ko mrava…

vidimo se sutra, ako Bog da.

ps:

1. još se oporavljam od Mac-a, šta je ba ono… nije humano… jedno je na screenshotovima, a skroz drugo kad je uživo…
  2. hvala Bakiru (rekoše Bakir donio) na SuSE 9.3 DVD-u/ovima, nisu loši očitao mi je DVD-ROM (nisam mogao da vjerujem, inače probirljiv je pravo)…
  3. ponesite PCI mrežnih + kablove, ako neko ima, trebaju možda dvije…

Evo jedna slicica:

http://www.impact.ba/~mirza/macosx.jpg ~ 1.6 MB 1280x800
http://www.impact.ba/~mirza/macosx2.jpg ~ 324 kB 800x500

iiiiiiiijhhhh… :frowning: ajd neka…docekacu i ja … al opet Slack je Slack :smiley: … al jos bolje je kombinacija ova dva :smiley:

Dzaba sam ja govorio sta je mac i Tigar :slight_smile:
unix je i dalje unix :slight_smile: :wink:

Joj ljudi mene sve boli, nesjecam se ni da sam dje puno hodo nit ista, al jedva se krecem :? A je extra je bilo :lol:

i meni su se listovi upalili lol, valjda od stajanja

Tema danashnje diskusije : “Linuks i tjelesna kondicija” …