Zelim kreirati odredjeni broj accounta na ubuntu desktopu i svakom od njih dati npr. 10 stranica dnevno da isprintaju. Cackao sam i naisao na opciju koja filtrira permisije prema username-u ali nema quotu. Dali neko ima rjesenje kako ovo izvesti.
pykota nije besplatan u pravom smislu riječi ako hoćeš da staviš stable verziju. Interesantno je da su se dosjetili da naplaćuju download software-a umjesto posjedovanje licence. Pokušao sam naći i alternativni site gdje bi mogao skinuti stable verziju, ali sve što sam našao je tea4cups. Dali postoji .deb paket nekog sličnog programa?
evo instalirao sam tea4cups kao što se i traži ali ne vidim nikakve promjene kada uđem u localhost:631 nadao sam se da će se pojaviti neke advanced funkcije. Ako neko ima iskustva šta i kako dalje bio bih zahvalan.
hm… ne znam dali da otvaram novu temu… postoji li neki komercijalni alat za Leopard koji bi radio ovo što ja tražim? Svjestan sam da i leopard koristi CUPS, ali me zanima da nisu razvili neki softver koji bi mogao iskoristiti.
Pozdrav…