Mogu li ikako da promijenim ikone na OOo da mi ne budu GNOME-olike, nego KDE-olike?
Znam da je na SuSE-u bio neki paket nešto kao KDE-for OOo (da li je to to, ili ja lupam?), jer stvarno me nervira kad vidim gnomaste ikone na kde-u ili obrnuto, nemam nista protiv gnoma, ali ne slaze mi se uz kde okruzenje da nosam gnome office. Inače sviđaju mi se i gnome ali nisam navikao na njih, pa je zato i ova primjedba
Mandrake ne koristi Ximian build tako da nema varijabilnih ikona nego su hard-coded osim toga, mislim da je Mdk jedina distribucija koja ima jednu okolinu za default, a developeri preferiraju drugu :?
[quote]Mandrake ne koristi Ximian build tako da nema varijabilnih ikona nego su hard-coded osim toga, mislim da je Mdk jedina distribucija koja ima jednu okolinu za default, a developeri preferiraju drugu :?
Nemam uslova za “75 MB”, ipak kod mene je modem i na low budget-u sam (dok ne završim fakultet lol), a što se tiče našeg jezika… manje bi mi smetalo nego što mi ovo smeta jer sam navikao na eng.