Bez veze, kao i uvijek. Kakvi ba majstori?!
Ne mozes mp3 datoteku pustiti (amarok, xmms), o wma, DVD playback i ostalim da ne govorim?! Moras pustati mp3 u realplayeru hahhahahaa, kako romanticno!
Majstori my ass! Bezze kao i prije, na zalost! Isprobao, (DVD install) razocarao se
Pocetnik se u startu izgubi i razocara. Sto bi moj prijatelj s Windows-a rekao, poluproizvod.
Mrzim komercijalne distribucije definitivno! Fol imaju free izdanja, ta free izdanja sluze nicemu! To jest sluze da pocetnici zamrze Linux, jer ima ne rade elementarne stvari…
Ja sam inače popriličan skeptik glede SuSE-a (i Novella). Ako naprave 2-3 dobra izdanja, možda povrate nešto kredibiliteta koji su izgubili lošim kvalitetom i politikom.
MP3 je izuzetak. Patentirano je kodiranje mp3 datoteka (npr. lame) a ne dekodiranje (mp3 player). Pojedine distribucije ipak ne isporučuju ni dekoder jer “ne podržavaju zatvorene formate”. Ipak je realnost da 90% svijeta koristi mp3 a ostali uglavnom wma.
[quote=aldin]pps:
vedrane kao što vidiš na osnovu posta onaj DVD je OK[/quote]
Vedrane ako ti nije teško da provjeriš md5sum, kod mene je kada napravim iso od onog sprženog DVD-a i izračunam sumu: