live stream
live stream
Samo se nadam da ce odmah biti postavljen na bihnetov ftp
biće ako Bog da na mom džepnom serveru pa eto ako kome treba nek se javi
ma nako je nista bolje od 10.3 !
sammo kde4 (unstable jos uvjek)
ja sam ga instalirao net-install jos prije 3 dana :)) potrazi torrent i naci ces !
a link za net-install koristio sam http://download.uni-hd.de/ftp/pub/linux/opensuse/distribution/11.0/repo/oss
jer je brz !
ma nije plaho meni do kde-a
mene se tiče apache, php, postgres, mysql… jednom riječju servisi
Ajd onda ako bude valjo nek neko napise review.
Postavio sam DVD na distrocentar:
http://www.linux.org.ba/index.php?c=dc&language=bs
pa možete naručivati unaprijed dok ne završi download.
Izasao je napokon ajde molim vas neka neko postavi na bihnetov ftp
Super za taj link,al ja sam ogranicen downloadom kao i mnogi na ADSL-u u BiH
Evo skida se LiveCD Gnome… U Zenici ce biti preko vikenda,pa ako ko hoce. U toku sljedece sedmice ce biti i DVD verzija
narode, pozdrav!
da li tko zna kakvo je stanje sa ati driverima u 11.0? da li radi aiglx? ili se x-i moraju vrtiti sa xgl-om?
fora je u tome sto mi je trajanje baterije ocajno, power management graficke ne radi ukoliko je ukljucen xgl…
radi se o ati firegl v5250, na thinkpad-u t60p… naravno, pokrenuti amdccle na 10.3 je nemoguce, segmentation fault i slicne idiotarije…
a graficka sama po sebi srce bateriju k’o pijavica…pa se nadam da cu se napokon rijesiti tog problema…
hvala unaprijed na informacijama
Skinut DVD i oba Live CDa u distrocentru
[quote=Mith.Grey]narode, pozdrav!
da li tko zna kakvo je stanje sa ati driverima u 11.0? da li radi aiglx? ili se x-i moraju vrtiti sa xgl-om?
fora je u tome sto mi je trajanje baterije ocajno, power management graficke ne radi ukoliko je ukljucen xgl…
radi se o ati firegl v5250, na thinkpad-u t60p… naravno, pokrenuti amdccle na 10.3 je nemoguce, segmentation fault i slicne idiotarije…
a graficka sama po sebi srce bateriju k’o pijavica…pa se nadam da cu se napokon rijesiti tog problema…
hvala unaprijed na informacijama[/quote]
proÄŤitaj realease notes