Opentok, webrtc ili nesto slicno

Dakle iz naslova se vidi, sta mi treba. Treba mi neko rjesenje (besplatno) koje cu ugraditi na sajt tako da se moji korinici mogu medjusobno vidjeti na sajtu. Tj. jedan ce da drzi recimo govor a drugi ce da ga gledaju. Sve ide u realnom vremenu. Opentok je dobro rjesenje ali sam negdje zapeo u pravljenju, tj. kamere se ukljuce ali se korisnici ne vide medjusobno. Opentok je zasnovan na webRTC-u koji je google-ov projekt pa cu i ovo prouciti malo detaljnije.

Da li je neko radio nesto slicno i ima li neki predlog?

Openmeetings ?

Izgleda savrseno, samo da li je tako i u praksi, moram isprobati. :slight_smile:

Hvala.

Ja sam gi koristio za production, radi sasvim ok…

Ne mogu nikako instaliati. Pratio sam neka upustva na netu ali nista. Prvo sam zaglavio nesto sa javom pa sam to napravio, sad mi stoji na nesto no appointment in use i tako to vrti stalno. Imal neki laksi nacin za ovo?

Havere, tomcat dignes, metnes app i zavrtis. Ima installer, skacis ga na bazu and dec it …

De postavi sta si tacno radio

Skinuo openmeetings sa http://code.google.com/p/openmeetings/ raspakovao ga na desktop i pokrenuo red5.sh. Tada mi je javilo neku gresku sa nekim ID-em ne sjecam se bas i googlanjem nadjem neki how to install openmeeting on centos step by step. Pratio korake tamo i podesim javu i ant, te pokusam ponovo. Tada mi krene neko pokretanje, sta li vec (gomila teksta na ekranu), i stane na no appointment in use i tako stoji. Prodje minut i to ponovo napise. I tako stalno ponavlja dok ne iskljucim.

Zasto tomcat? Moze li na moj apache koji imam postavljen? Gdje je installer? Ja ga nisam nasao.

Java aplikacija… zapravo mislim da sad ima integrisan red5 a i tomcat…

http://incubator.apache.org/openmeetings/installation.html

[quote=Bo]
http://incubator.apache.org/openmeetings/installation.html[/quote]

Pa ovo je isto ko i na openmeetings stranici. Procitao sam ovo vec