drago mi je što mogu da vas obavjestim da je naša biblioteka obogaćena zadnjim izdanjima knjiga izdavačke kuće O’Reilly. Osvrte na nova izdanja i spisak knjiga možete naći na ovoj stranici. Knjige su dostupne svim članovima ULK-a na ograničen period. Sve informacije o drugim knjigama dostupnim u našoj biblioteci biće dostupne naknadno.
Informacije o preuzimanju knjiga možete dobiti na našoj info @ linux. org. ba email adresi.
Osvrt knjige “Linux Network Administrator’s Guide (treće izdanje)” dostupan na ovom linku.
Autor: Adis Nezirović
Osvrt knjige “Python Cookbook (drugo izdanje)” dostupan na ovom linku.
Autor: Sanel Zukan
Iskoristit ću ovu priliku da vas obavjestim da svi članovi ULK-a mogu dobiti popust od 40% na sve O’Reilly-jeve knjige. Više na stranici osrtva.
Svi oni koji se žele uključiti u ovaj projekt mogu mi se javiti na mail, nakon čega će dobivati ponude za pisanje osvrta za najnovija izdanja O. knjiga.
Knjige koje su dostupne za pisanje osvrta uvijek možete naći na ovom linku: http://www.oreilly.com/catalog/new.html. Sve su otprilike dostupne u mjesecu u zagradi.
Još jedan osvrt: 802.11 Wireless Networks: The Definitive Guide, Creating and Administering Wireless Networks dostupan na ovom linku.
Autor: Bakir Helić
E, Amila, imali se naci kod vas u biblioteci neka knjiga za srednjeg korisnika. Ja se smatram takvim pa ne bih nesto za pocetnika ili za gurua. Vidi pa mi napisi koliko bi otprilike kostalo i na sta konkretno mislis. :idea: