Ova poruka je za administraciju lugbih

Ako zelite mogao bih vam poslati vecinom sve linux i unixBSD cd kopije pa ako ih zelite djelite raji da se koristi.
Samo recite koje vam trebaju i koja je postanska adresa.
Mogu ih skinuti sa net sve a imam ih dosta koju commercial recimo kao suse ili redhat advanced server 2.1.
Imate moju email adresu i javite mi sve troskove slanja cu ja da snosim sam .T o bi bio moj poklon vam udruzenju posto sam i ja linux user od 98
Toliko za sada
Dzevad

Vozdra Dzevade,

hvala na ponuditi. Sad smo u situaciji da mozemo nabaviti sve distribucije GNU/Linuxa (i drugih otvorenih/free sistema), tako da svi oni koji zele mogu od nas dobiti distribuciju. Mali nam je problem przilica, ali nadam se da cemo uskoro i to rijesiti.

Hvala jos jednom,

Amila

Meni bi trebale komercijalne verzije SuSEa i RedHata, i to upravo server verzije, ali samo za testiranje itd… ne planiram ih komercijalno koristiti… ima li mogucnosti da ih kako dobijem? naravno - ne trazim dzabe :wink:

Pozdrav

ICE

sta je problem s “przilicom”? nemate je ili sta je frka … ako se nema, rjesice se problem

M.

Nemamo je… :slight_smile: Moramo je “pozajmljivati” a to postaje komplikovano kada ima puno CD-ova za naprzit’.

Poz,

oki … ja cu pogledati ovdje kod sebe, pa vam se javim za koji cim nadjem jednu. pa da se donira sta.

plus vam spakujem novih distribucija, ako sta treba (javite), pa sve na postu ili bus.

mislim da mozete racunati s tim.

M.

ja isto tako imam jednu, paaaa… hm… samo ne znam kako da je dobacim do Sarajeva ( ipak - nije bas lagana ), a o transportu da ne govorim… Bog zna bili prezivjela put preko poste… any ideas?

Pozdrav

ICE

ja sam voljan da doniram suse entreprise server 8 i suse mail server 3 za udruženje, pa ko hoce nek se javi. ali jedno pitanje jos, gdje mogu naci značkicu pingvina?

eh care, daj ti meni reci jesi li isprobao te verzije? jesu li icem?
hm… druga stvar… dali se te dvije verzije smiju slobodno kopirati?? ja mislim da ne ( osim ako ce se koristiti u privatne svrhe ) ???

Pozdrav

ICE

Navrati cetvrtkom do CSI u 18:00.

http://www.linux.org.ba/slike/mapa.png

Poz,

2 ICE: nije onda frka, ako imas slobodnog vremena mozes je meni dat ja cu za tuzlu negdje za 20-tak dana i onda bi trebo do sarajeva prije nove godine otic pa je ostavim gore.
javi …

maher_

"ja isto tako imam jednu, paaaa… hm… samo ne znam kako da je dobacim do Sarajeva ( ipak - nije bas lagana ), a o transportu da ne govorim… Bog zna bili prezivjela put preko poste… any ideas?

Pozdrav

ICE"