ownCloud

Izasla je nova verzija ownClouda koja donosi sa sobom par novi funkcija kao enkripcija i verzioniranje fajlova, po meni koji nevjerujem ni bogu ni narodu ovo pravo dobro dodje, mislim da cu se aktivno ukljuci u razvoj ovoga jer mi je bas leglo a vidim vrlo jednostvan kod koji nalijeze na standardni webdav.

Vise o ownCloudu na http://owncloud.org/

evo i neko kao upustvo kako se se instalira na debianu posto ovi na stranici nisu bas informisani povodom paketa za debian.

ownCloud Debian

refresh, super je što ima klijente za svašta nešta, interface u v5 je ono ko bombona, radi ko doxa

Instalirao i preko virtualbox radi ko sat :slight_smile:
Odlična stvar. Da li je netko probao njihovu android app, ima li mogučnost sinhroniziranja foldera sd kartice?
Bilo bi dobro da ima neku zaštitu za bruteforce, ali valjda će i to doći na red :slight_smile:
Bok

Bok, koristim njihov virtualbox image. Može pomoć kako da povećam upload limit više od 2gb?

Lijep pozdrav

[quote=komir]Bok, koristim njihov virtualbox image. Može pomoć kako da povećam upload limit više od 2gb?

Lijep pozdrav[/quote]

ako koristis mod_php sa Apache

promjeni vrijednosti u /you/owncloud/path/.htaccess:

php_value upload_max_filesize 2G
php_value post_max_size 2G

a ako ne koristis onda u /etc/php.ini

to je to :slight_smile: ja mislim, mada nisam siguran! :slight_smile:

Bok ,editirao .htaccess i u administraciji vidim da je sada 20gb max file. Kada radim sinc foldera koji ima file cca 2.7gb kaže da je gore, no međutim kada ga skinem file ima 1.99gb :frowning:
Nešto sam našao da 32 bit linux ne može više od 1.99gb file.

[quote=komir]Bok ,editirao .htaccess i u administraciji vidim da je sada 20gb max file. Kada radim sinc foldera koji ima file cca 2.7gb kaže da je gore, no međutim kada ga skinem file ima 1.99gb :frowning:
Nešto sam našao da 32 bit linux ne može više od 1.99gb file.[/quote]

Možda je na serveru FAT32 file system pa ne može file-ove veće od 2GB. :smiley: :smiley: :smiley:

Ne, mislim da će biti teško 32bit PHP nagovoriti da radi sa datotekama preko 2GB.

Pozdrav,
Adis