ovako instalirao sam pomenutu distribuciju, prepoznao mi je sve nakompusem skenera to cu kasnije ganjati, ali imam problem oko konekcije na internet,prelisato sam sav forum nisam nasao resenje, imam ovaj standardni modem cablovski motorolin na logosoftu sam registrovan sad da objasnjavam kako sat ukratko sam relativno laik za linux, uglavnom ne mogu naci pppoe nigde kada pravim konekciju idem normalno cabel modem, automatski dhcp i ima manual kada stavim manual otvorimi polja sa usser i pass, next na sledecem koraku imam dodeljene ip,getwey, dns server… kad stisnem na advance dobijem i da upisem ime domene , next treba nesto da downloada ali ne moze ukratko nadam se da sam bio jasan uglavnom nisam resio problem na internet ne mogu ici.uglavnom na forumu nisam nasao ovu distribuciju nista o njoj jeli to ona toliko losa citao sam da je to madriva sa boljom podrskom zato sam ga i instalirao , imam i suse 10.3 beta skinua ali nisam je instalirao pa cu kasnije
ja kontam jesam li ja posatvio pitanje na pravom mestu ili je pitanje nejasno, izvinjavam se ako je do mene greska.cekam odgovor hvala unapred
Naravno da je pitanje nejasno; prvi post izgleda kao da ga je neko zvakao.
Klasicna pitanja: izbaci kakvu gresku, svi paketi instalirani, bla bla… ?
Podesi Synaptic: http://www.pclinuxonline.com/wiki/QuickStartSynaptic
Nakon toga instaliraj paket pppoe