Cijenjeni BiH Linuxaši,
Na današnji (sad već jučerašnji) dan prije tačno pet godina održana je osnivačka skupština ULK BiH. Prije toga udruženje je postojalo više kao virtuelno, odnosno u formi web stranica, mailing listi, Usenet i forumskih poruka… Tog dana smo napravili iskorak i nedugo zatim se registrovali kao “udruženje građana”. Da to nije bila greška, pokazalo je proteklo vrijeme.
Tim povodom, pozivamo vas na jednu skromnu proslavu koja će se održati u subotu 24. juna. U 13h naći ćemo se u Nansenu kada će se održati sada već standardni laptop party. Oko 21h selimo se u prostorije Sloge (2. sprat - “kod Reše”) gdje će se nastaviti proslava uz prijatno druženje, a nadam se da teme razgovora neće biti isključivo informatičke
Za narednih podjednako uspješnih, poučnih i zabavnih pet godina!
Evo cestitam za pet godina postojanja … kod mene je priblizno 5 AM … inace, pre neki dan smo u 3 AM naletjeli na DUD dok smo “sakupljali questove po gradu” i uznemiravali dobre NPC-ove. (ljude koji spavaju)
Hehe bas se i ja sjecam naseg toga prvog sastanak. I kad sam vas obradovao sa Mostarskim cudom “tresnjom” :P, I dobro kolega kaze od tada su tresnje isto radjale al ne toliko koliko su one godine…
Cestitam Vam i Nam 5 godina od osnivanja ULK-a. Znam da nisam neki extra clan i slicno vremena se nema puno. Obaveze u Austriji su vece nego dok sam bio u Mostaru :))…
Pozdrav cijeloj ekipi i jos mnogo lijepih godina rada :)))