Zdravo,
kakva su vasa iskustva sa HS kablovskim internetom ili logosoft bezicnim …dobra, losa iskustva i td
adsl nemam teh. uslova …mislim nemoze nema parice…slobodne …pa tu pricu iskljucite…
Adio
Zdravo,
kakva su vasa iskustva sa HS kablovskim internetom ili logosoft bezicnim …dobra, losa iskustva i td
adsl nemam teh. uslova …mislim nemoze nema parice…slobodne …pa tu pricu iskljucite…
Adio
Logosoft BIP je dobar barem sto se tice Tuzle
Ja koristim cable europronet@HS i nije loša situacija. Kad se desi neki prekid onda jedni druge (HS europronet, europronet HS) prozivaju, i kao “nije do njih”. Brzina je kako kad, kao i vrijeme. Prvi paket, maksimum je 26KB/s. Podrška na Europronetu je ispod srednje. Obično se ukoce kada kažeš Linux ili ide poznata: “Resetujte računar, resetujte modem i resetujte router.” Ima i ova: “Onda je problem do vas.” Naravno, kasnije se ustanovi da je do njih, sesija ostala otvorena i sl. Uglavnom, srednja žalost.
Al bas izgleda u svakom gradu nikada nije do ISP-a uvjek je do korisnika ili im je mrsko da pogledaju da nije do njih pa svale sve na korisnika. ( imam osjecaj da ce se takav problem jos dugo zadrzati na ovim nasim prostorima )
Mislim da je to zato što u 99% slučajeva stvarno jeste da korisnika, tako da im onih 1% promaknu.
Gdje je u tuzli sjedište logosofta?
Hotel Tuzla
Btw, morate li korisiti logosoft? :mrgreen:
Ja nisam htjela koristiti logosoft cable/wireless/whatever sve dok EPN 1. maja 2005. nije počeo davati usluge cable interneta.
Šta fali Logosoftu? Brzina je OK (2 Mbps), konekcija ne “puca”, jeftina pretplata (27 KM)…
They lick Micro$oft’s ass! Već duže vrijeme.
Pa ako je ljudima dobra usluga, zašto da ne? Zašto miješati ideologiju u čisto poslovne stvari (malo sam đavolji advokat, lol)
Zato što neki žive ideologiju. Khm, pokušavaju. I to nisu poslovne stvari za mene, i da jesu opet bi isto postupila. :mrgreen:
Ako nećeš ideologiju izražavati izborom prilikom kupovine, onda najbolje odustani od nje jer je to jedini stvarno efektivan način.
Narode kde se moze naci matrejal o poredjenju kernela 2.4 i 2.6