Pitanja, misljenja, sugestije

Zdravo,

kakva su vasa iskustva sa HS kablovskim internetom ili logosoft bezicnim …dobra, losa iskustva i td

adsl nemam teh. uslova …mislim nemoze nema parice…slobodne …pa tu pricu iskljucite…

Adio

Logosoft BIP je dobar barem sto se tice Tuzle

Ja koristim cable europronet@HS i nije loša situacija. Kad se desi neki prekid onda jedni druge (HS europronet, europronet HS) prozivaju, i kao “nije do njih”. Brzina je kako kad, kao i vrijeme. Prvi paket, maksimum je 26KB/s. Podrška na Europronetu je ispod srednje. Obično se ukoce kada kažeš Linux ili ide poznata: “Resetujte računar, resetujte modem i resetujte router.” Ima i ova: “Onda je problem do vas.” Naravno, kasnije se ustanovi da je do njih, sesija ostala otvorena i sl. Uglavnom, srednja žalost.

Al bas izgleda u svakom gradu nikada nije do ISP-a uvjek je do korisnika ili im je mrsko da pogledaju da nije do njih pa svale sve na korisnika. ( imam osjecaj da ce se takav problem jos dugo zadrzati na ovim nasim prostorima )

Mislim da je to zato što u 99% slučajeva stvarno jeste da korisnika, tako da im onih 1% promaknu.

Gdje je u tuzli sjedište logosofta?

Hotel Tuzla

Btw, morate li korisiti logosoft? :mrgreen:

Ja nisam htjela koristiti logosoft cable/wireless/whatever sve dok EPN 1. maja 2005. nije počeo davati usluge cable interneta. :smiley:

Šta fali Logosoftu? Brzina je OK (2 Mbps), konekcija ne “puca”, jeftina pretplata (27 KM)…

They lick Micro$oft’s ass! Već duže vrijeme.

Pa ako je ljudima dobra usluga, zašto da ne? Zašto miješati ideologiju u čisto poslovne stvari :smiley: (malo sam đavolji advokat, lol)

Zato što neki žive ideologiju. Khm, pokušavaju. I to nisu poslovne stvari za mene, i da jesu opet bi isto postupila. :mrgreen:

Ako nećeš ideologiju izražavati izborom prilikom kupovine, onda najbolje odustani od nje jer je to jedini stvarno efektivan način.

Narode kde se moze naci matrejal o poredjenju kernela 2.4 i 2.6

Internetu? Zezam se, imaš ovdje:
http://www.2cpu.com/articles/98_1.html