imamo vec 4 ponudjene teme ( Uvod, AJAX, RADIUS, HA )
imamo barem dvije osobe koje su “zagrijane”
termini - kako bi bilo da date prijedloge kad vam odgovara ?
@canci - kakvo je stanje u srednjoj tehnickoj i na fakultetu ? nisam bio tamo, tako da bi bilo dobro da ti popricas sa njima ( ili da zajedno odemo kad dodjem + imam vezu u srednjoj ).
@svi - da li da pravimo jednodnevni event ili nesto sto bi trajalo 2 dana ( duze ?? ) ?
a ako budemo eto recimo pravili pocetkom septembra ili krajem augusta, bilo bi dovoljno vremena za pripreme. Hvala na savjetu vedrane, sto se tice firmi, to si u pravu…
jedan dan bi bio sasvim dovoljan za pocetak. za presnimavat cd.ove ili dvd.ove - to mozemo i svaki dan naravno - moja najveca zelja bi bila da se takav dan pretvori nesto sto ce se i kasnije ponavljati svake godine…
projekt je podijeljen tako da svi mogu uživati u njemu
ovo je projekt nevladinog sektora u svrhu EDUKACIJE ljudi o Linuxu i slobodnom softveru
što znači da je FOKUS NA RADIONICAMA koje će se ODRŽAVATI NA FAKSU!
Icebreakerova ideja da ovo fuziramo MOŽE PROĆI ZA ONAJ PROMOTIVNI DIO, i eventualno
NEKA PREDAVANJA, ali radionice trebaju biti ODVOJENE, jer je primarni karakter edukacija.
Kome je dosadno doći na radionicu o C++ ionako neće doći, tu ne pomaže ni DJ u pozadini ni
motion blur efekti u XGLu dok neko kuca kod, budimo realni.
Nemam niš protiv da to bude fancy, ali radionice su ipak radionice!
Što se tiče organiziranja i volje, u to neće biti uključen bilo ko, tako da ako projekt BUDE POTVRĐEN
i ako kažemo da ćemo ga raditi, onda će to tako i biti.
Za sad je sve spekulacija i najviše ovisi o novcu.
Što se tiče tema, napravićemo aplikaciju, pa predlažite šta hoćete, ionako sam mislio da to bude
početkom SLIJEDEĆEG SEMESTRA na faksu, kao neki vid vanškolskih aktivnosti za tamošnje studente
i sve ostale koji žele. Tako da ovaj projekt, ako uspije, može biti DUGOTRAJAN, možda neki vid
stalne suradnje sa faksom!
JOŠ BITNO: Ovo je volonterski rad s akcentom na obrazovanje dostupno svima, a ne manifestacija reklame
i debelih šefova iz ureda, mada nemam niš protiv da se ovaj projektić promoviše na nekom “Bihaćkom cebitu”.