[quote=crazy_m]Kako Vi uopste planirate voditi Udruzenje ? Dojadilo Vam vase druzenje i prijateljstvo svih ovih godina ? Ili, pak, nesto drugo ?
Vi treba da ste uzor, a ne da se svadjate, bez obzira na sve ! Ovu DISKUSIJU vide svi clanovi foruma[/quote]
Potpuno se slažem. Ali, očigledno, da se ne može ništa uraditi da se to popravi.
A ko ti je učinio nepravdu? Zašto se sve negativne stvari pripisuju meni? Imaš predsjednika udruženja i njemu si se trebao obratiti ukoliko sam ti ja učinila neku nepravdu. Stvarno se ne mogu sjetiti šta sam ti to uradila. Ako je u pitanju pravilnik, jer si o njemu pričao skoro, onda zašto misliš da sam ja bilo kakvu odluku donijela?
Šta je loše u tome kada neko ima svoje mišljenje i drži se toga? Nisi navikao da žena ima svoje mišljenje ili šta?
Da je ovo udruženje djl, da je ikada bilo, da sam ikada imala namjeru da postane, da li mislite da bi iko od vas bio tu?
Izvolite pa napišite koje sam tačke ja to prekršila. Iznenađuje me činjenica da imate vremena da se borite za ovu temu, a nemate vremena završiti web stranicu, napraviti članske karte, popraviti forme na stranici, napraviti bolju zaštitu od spama na serveru, prevoditi softver, napisati newsletter, uređivati start.linux.org.ba ili završiti milion drugi stvari koje treba za Udruženje. Zar stvarno mislite da će se problemi riješiti ukoliko uklonite mene, kao glavnog negativca u ULKu? Nije mi jasno zašto imate takvo mišljenje, ali sam sigurna da ja ne idem odavdje ni po koju cijenu.
Opet ponavljam, ovaj topic nema apsolutno nikakve veze sa ovakvim komentarima. To da je sramota da se ovakve stvari raspravljaju na forumu, slažem se, ali ne smatram da sam ja krivac u tome.
Ne smatram da sam prema bilo kome iskazala neko nepoštovanje zatvaranjem ove teme. Kao što sam prije rekla, admin ima pravo na svoje mišljenje i subjektivnu procjenu. U pravilniku piše: “Primarna svrha postojanja ULK foruma je diskusija o idejama i softveru koje ULK promoviše.” Obzirom da je ideja o otvaranju ovog dijela foruma od početka bila da se raspravlja isključivo o stvarima iz oblasti računarstva i informatike, koje ne spadaju u postojeće kategorije i koje ne spadaju u FLOSS kategoriju i da ni %1 korisnika ovog foruma nije imalo ni šansu da skonta o čemu je riječ u ovoj temi, donijela sam odluku da zatvorim temu. Ako je to pogrešno i ako je ova tema vrijedna da se o njoj toliko raspravlja, onda ja stvarno nemam nikakav dalji komentar.
Ukoliko smatrate da je ovo najbolji način da se predstavi ovo Udruženje, onda vi imate za cilj jedino uništenje ULKa.