Trazi se zamjena za Cartman-a. Svi kandidati nek ostave poruku na ovom thread-u. Naime… treci Cartman aka. Amar odlazi za Tunis… Ovaj oglas je i te kako ozbiljan pozicija je na odredjen period
Ja bih samo da napomenem da je ova pozicija otvorena na ograničeno vrijeme. Ja se imam namjeru vratiti iz Tunisa i resume my post as one of the Cartmans.
wtf o_O?
Thread ponovo otvoren, hvala Vedrane. Molio bih admin-a koji je zatvorio thread da bar objasni svoje razloge zatvaranja istog. Ili da se, ako ništa, potpiše.
Hmm, bakir nije, znam da vlado nije, nisam vala ni ja => …
(sami izvucite zakljucak, lol)
Zaboravih dodati…
Svaki kandidat mora da ispunjava ove uslove:
http://www.lostbrain.com/features/travis/assholes.html
Naravno, napisati CV kao i dokaz da posjedujete skills/vjestine koje su navedeni gore…
Ja sam zatvorila thread. Ovo nema apsolutno nikakvog smisla, prešli ste svaku moguću granicu. Nemate nikakvog poštovanja prema nečijem radu. Ako vam je stalo do zezancije, izvolite pa otvorite svoj forum, pa se na njemu sprdajte.
[quote=Adis]Hmm, bakir nije, znam da vlado nije, nisam vala ni ja => …
(sami izvucite zakljucak, lol)[/quote]
kako znas da nisam ja?
P.S.
thread je interesantan mozda za vas dvoje-troje koji znate o cemu se radi ali ostalima vjerujem da i nije bas zanimljiv…
Nisam znao da je ovo nečiji forum. To da ne poštujemo nečiji rad je čisto proizvoljan zaključak baziran na apsolutno ničemu. No da ne dužim bez potrebe, slobodno zatvori ponovo thread, očigledno je nekima ovdje problem ako se neki ljudi zabavljaju zabave radi. Da bi svi bili sretni i zadovoljni (?!), nas troje koje smo otvorili ovaj thread ćemo od danas biti jako nesrećni i nezadovoljni jer je izgleda to trend. I nećemo se više nikako nikada zezati. Časna pionirska.
P.S. Molio bih administratore/moderatore da ne brišu ovaj post i da hitno zatvore thread.
Ja se duboko izvinjavam ako sam koga uvrijedio ovim threadom ili ako sam neciji rad disrespect-ovao. Znaci nema zabave… okay… onda trebas pola threadova na Off topic obrisati ako cemo tako…
Nisam protiv zabave, ali zna se gdje, kada i kako se zeza. Ocigledno je da samo nekolicina vas zna o cemu je rijec, pa prema tome sljedeci put razmisljajte malo o drugim posjetiocima ovog foruma.
Forum je vlasnistvo Udruzenja Linux Korisnika, i obzirom da sam od pocetka tu, da sam administrator i da sam na kraju pokrenula osnivanje ovog Udruzenja, imam itekako pravo na svoje misljenje. Moji postupci su takodjer rezultat razmisljanja o citavom ULKu i posjetiocima ovo foruma. Ako vam se ne svidja, zao mi je.
Ako se tebi nesto ne sviđa, a drugim ljudima sviđa? => Žao nam je
Svi cijene tvoj rad, ali to ne može biti opravdanje za ponašanje tipa “ja sam forum”, ili “ja sam udruženje” (vjerovatno ne misliš stvarno tako, ali na to liče tvoji postovi)
Prema kojem (nepisanom) pravilu nije dozvoljena zezancija redovnih članova foruma (naravno, na ovom offtopic dijelu)?
Zar se nismo dogovorili da se i prilikom moderiranja moraju poštovati određena pravila (http://start.linux.org.ba/Pravilnik_ULK_Foruma) Ne vidim nigdje “zabranjena zezancija na forumu” …
Žao mi je što se jedna bezazlena tema pretvorila u flame …
Evo prave zezancije, nadam se da će biti svima smiješna:
http://forum.linux.org.ba/viewtopic.php?pid=22567
Ima li negdje u statutu da ljudi koji su “pokrenuli osnivanje ovog Udruzenja” imaju neka posebna prava ???
Ako da, vase visocanstvo, recite nam pa da se ponasamo u skladu s tim …
Svaki admin ima pravo na svoje mišljenje i na ličnu procjenu. Nisam ni ja podržavala neka brisanja poruka, zatvaranje tema, ali nisam reagovala, jer poštujem tuđu procjenu, iako ce često zna desiti da je ne podržavam. Prema tome slijedi i ono “žao mi je”, to je moje mišljenje, teško da će se promijeniti.
Ova tema nema nikakve veze sa ovakvim reakcijama i vi to dobro znate. S čim ima veze i na šta ciljate, ja zaista nemam nikakve ideje.
Fakat ne znam šta vi mislite da ja mislim. Reagovala sam samo u skladu sa napisanim/viđenim, s mišljenjem da tema nema veze ni sa 1% korisnika ovog foruma. Da ne govorim da tema nema nikakav informatički/računarski karakter. Zašto imam osjećaj da ćete naći sve teme na offtopicu koje nemaju i/r karakter? Go ahead, meni je ovo zapelo za oko, reagovala i to je to.
Šta ja to nisam ispoštovala iz pravilnika? Molim tačno navedite tačke! :mrgreen:
Smiješno je to što šta god da ja uradim, biće ovakva reakcija, bezobzira o čemu je riječ. Imate mail, recite u čemu je problem. I have no clue at all.
Ljubomora? Ne skontah odmah.
Patetično. Pronađi negdje bonton. Možda nađeš odgovor.
Nije to ljubomora, nego je ljudima fakat muka od prenemaganja (meni jeste). Poštovanje zaslužuju samo oni koji isto ukazuju i drugima.
P.S.
Ovakve prepirke se najbrže i najefikasnije završe uživo (obično pozitivno), međutim, prema dosadašnjim iskustvima, sumnjam da će se tako nešto dogoditi, zato nešto viša doza flejma
I meni je također dosta prenemaganja već neko vrijeme, što se može i primijetiti. Slažem se sa drugim dijelom.
No, također, problem je u tome što ljudi ne znaju prihvatiti kritiku, iskreno mišljenje. Meni je žao, ali ja stvarno ne mogu izdržati da ne kažem šta mislim (lažem, mogu, ali se to mjeri nemjerljivom tišinom :mrgreen:), ne podržavam nijedan stav za koji smatram da nije ispravan, ma koliko mi je ta osoba draga ili nije draga. Ako neko očekuje da ga tapšem po ramenu i govorim kako je fin/fina, a da s druge strane govorim drugačije stvari, sorry, to nisam ja.
Žao mi je samo što se ovakve stvari riješavaju na ovaj način, jer je to zaista smiješno, da ne kažem opet patetično. Ups, sorry, opet moja (glupa) iskrenost!
Ljudi, jedno (ili vise) pitanje:
Kako Vi uopste planirate voditi Udruzenje ? Dojadilo Vam vase druzenje i prijateljstvo svih ovih godina ? Ili, pak, nesto drugo ?
Vi treba da ste uzor, a ne da se svadjate, bez obzira na sve ! Ovu DISKUSIJU vide svi clanovi foruma !
C c c …
To je sve.
ovako… imate selam od mene a ja vise necu ovaj forum posjecivati ako je ovaj forum takav… zdravo
Nije frka, ako je ovo Udruženje i ovaj forum djl, onda to definišite novim statutom i u skladu s tim ćemo se svi i ponašati. Mislim da čim prije treba napraviti pravilnik kojim se definiše zašto se neke teme mogu obrisati, te posebno kako se može promjeniti opis neke podsekcije (i ko to može uraditi). S obzirom da sam punopravni član ULK-a, (a čak i da nisam, redovni sam korisnik foruma), mislim da imam pravo da se na ovom forumu, na odjelu Offtopic (engleska riječ, znači "nešto što nije vezano za trenutnu ili zadatu temu) zezam sa ljudima koji to isto žele, pod uslovom da ne vrijeđam nikoga, da ne budem nekulturan i slično.
Isto pitanje stoji i za nas koji smo pokrenuli ovaj topic!
Leopold Stotch Butters must protest!
Offtopic = OFF THE GENERALLY INDUCED TOPICS, RTFM?
Mislim, mene ste flejmali sto sam zatvaro stvari u Offtopicu i raja je u pravu, OFF means OFF.