Zaista ne znam sta ovdje napisati osim da je odluceno da se ova usluga privremeno zaustavi. Ljudi koji su preuzeli ovaj zadatak nisu to u mogucnosti dalje raditi, barem ne u ovom obliku, a niko drugi ne moze preuzeti… Sto je jos gore, narudzbe primljene nakon 20. avgusta nece biti isporucene…
Ovdje mozete ispoljiti svoju ljutnju i druge vrste komentara.
i ja isto evo cekam ali nista, ima li neko da se solidarise? npr da ponese kopiju od sebe nemora biti od udruzenja, npr da dodje na etf i ponese neku verziju?
Napiši koju distribuciju želiš i neka će se samilosna duša valjda naći
Edit: Izgleda da te interesuje BHLD. Ako je to, dođi na ETF danas ili u nedjelju u neko pristojno vrijeme i pokucaj na vrata sobe 0-06 (na tabli piše CISCO blahblah).
[quote]Napiši koju distribuciju želiš i neka će se samilosna duša valjda naći
Edit: Izgleda da te interesuje BHLD. Ako je to, dođi na ETF danas ili u nedjelju u neko pristojno vrijeme i pokucaj na vrata sobe 0-06 (na tabli piše CISCO blahblah).[/quote]
tacnije treba mi open office za windows ako neko ima a javi mi naPM ili na e-mail kakvo je stanje…
Ako dođem hoćeš li slučajno imati O.O. na eng. za Win? trebam li ponijeti CD ili vi imate dole i treba li plaćati, sve reci kako i šta treba,odnosno šta ima dole na faxu od software-a
Moraš se ipak najaviti ponesi blank CD ako nije problem, a naplaćivanje nema smisla (možeš sam kopirati ako hoćeš ;)) za softver ja ti mogu ponijeti BHLD sve verzije, OOo sve verzije i Mandrakelinux sve verzije, ostalo stvarno nemam, osim ako ti neko drugi neće ponijeti.
ok, moze li petak u 11:45-12h ili u 18:45h-19h, za Open Office engleska verzija, za Windows, ponijeću CD-RW.
Inace imam SuSE 9.0 (imam na njemu OO),Red Hat 9.0 (ali mi ne prepoznaje monitor dok ga na SuSE-u i na Knoppix-u sa BHLD-a prepoznaje) i BHLD 1.0, sad neznam na koliko je Mandrake Linux CD-ova, pa mi javi da znam, ali sad za sad mi samo treba OO za Win.
znaci Petak: DA/NE
ps: ako ne odgovara javi kad si ti dole pa cu ja maksuz doci po taj OO.exe