Poziv na Izbornu skupštinu ULK-a [08.10.2005. u 12:00, NDC

Poziv na Izbornu skupštinu ULK-a [08.10.2005. u 12:00, NDC]

Ovom prilikom pozivam sve korisnike Linuxa, i one koji to žele biti, da se odazovu pozivu i dođu na drugu Izbornu skupštinu Udruženja Linux Korisnika.

Po Statutu (član 23.) Izborna skupština održava se svake dvije godine i na njoj se biraju osobe koje će obnašati funkciju predsjednika, podpredsjednika, člana Upravnog odbora (ukupno 2), člana Nadzornog odbora (ukupno 3), člana Odbora za priznanja (ukupno 3), sekretara i blagajnika. Osobe koje smatraju da svojim radom mogu doprinijeti boljem radu ULK-a pozivaju se da se kandidiraju za odgovarajuću poziciju u ULK-u. Svoju kandidaturu, zajedno sa CV-jem, možete poslati na email: info AT linux. org. ba. Obaveze koje svaka pozicija zahtjeva možete pronaći u Statutu.

Izborna skupština će se održati u subotu 08.10.2005. godine u 12:00 sati u prostorijama “Nansen Dialogue Centra” u ulici Hadžidamjanova 1, na Baščaršiji, u Sarajevu.

Pozivam sve članove da svojim prisustvom doprinesu kvalitetnijem radu Skupštine.
Svi članovi koji nisu uplatili članarinu za tekuću godinu, mogu uplatiti članarinu na dan održavanja skupštine kod blagajnika ULK-a.

Prijedloge za teme dnevnog reda možete dostaviti na email ULK-a. Sve dodatne informacije možete zatražiti na email: info AT linux. org. ba.

Amila Akagić