jeli se meni cini ili se na novom forumu ne mogu slati privatne poruke?
Pozdrav
Ice
jeli se meni cini ili se na novom forumu ne mogu slati privatne poruke?
Pozdrav
Ice
bice, kad uhvatim vremena … :oops:
nije frka… samo me interesovalo jeli stvarno nema PPa ili sam ja corav i nesposoban da nadjem tu funkciju…
hvala unaprijed u ime svih clanova foruma…
Pozdrav
Ice
Ice poco si fulat , rano bolan rano
waaaaaaaah… podesavam firewalle, ne pitaj - nije mi ni do mene, a kamoli do PPa…
Pozdrav
Ice
Trebalo bi vratiti pp jer trenutno smo ograniceni na pisanje poruka na mail
I kakav je ovaj PunBB forum :). Treba mi nesto da stavim na stranicu sto je naravno FREE jer je i stranica sva bazirana na FREE stvarima :).
Koristio phpbb (koristim i jos) nadam se skoroj verziji Olympus (koja izgleda pravo dobro).
Bilo kakav komentar je dobrodosao :)))
Kada se čovjek negdje žali, pa mu se to isplati, onda svi tu idu da se žale :lol:
ZAŠTO mora link unutar foruma da se otvara u istom tabu, zar ne bi ljepše bilo da se to “desi” u novom (dosadno je za svaki ponaosob klikati, naročito na touchpadu)?
hm… imas ti pored touchpada takodjer i tipku bilo bi pametnije da se tema sa foruma otvori u novom layeru i da ne pokrije citavu stranicu… malo procitas, ako te interesuje, dupli klik i otvori se prava strana, ako ne… maknes mis sa layera i layer nestane…
Pozdrav
Ice
Ćiribu-Ćiriba :). Ma neću da zanovijetam. Ovo je sasvim dovoljno
[quote=hanumica]Kada se čovjek negdje žali, pa mu se to isplati, onda svi tu idu da se žale :lol:
ZAŠTO mora link unutar foruma da se otvara u istom tabu, zar ne bi ljepše bilo da se to “desi” u novom (dosadno je za svaki ponaosob klikati, naročito na touchpadu)?[/quote]
podrzavam!
[quote=hanumica]Kada se čovjek negdje žali, pa mu se to isplati, onda svi tu idu da se žale :lol:
ZAŠTO mora link unutar foruma da se otvara u istom tabu, zar ne bi ljepše bilo da se to “desi” u novom (dosadno je za svaki ponaosob klikati, naročito na touchpadu)?[/quote]
Pravilan odgovor na ovakvo pitanje jeste ZATO. (vratiće mi se ovo)
Odgovor B: otvara se u istom tabu zato što hypertext tako funkcioniše, šta sad, da se svaki fscking link otvara u novom prozoru?
Odgovor C: Mozilla (Firefox) i Konqueror imaju opciju “Middle click opens link in new tab in foreground/background”.
vec ti se vratilo (pa si takav ) :lol:
Prije moglo sad ne moze? Jeste, svaki, svaki koji nije unutar foruma bilo bi lijepo da se kloni taba u kojem je forum.
Fino rekoh, (middle) click i touchpad mrzim.
Ako je to neki problem, onda recite, a nije ZATO. :roll:
Nije problem nego filozofski razlozi Adis filozof