PP na forumu

jeli se meni cini ili se na novom forumu ne mogu slati privatne poruke?

Pozdrav

Ice

bice, kad uhvatim vremena … :oops:

nije frka… samo me interesovalo jeli stvarno nema PPa ili sam ja corav i nesposoban da nadjem tu funkciju…

hvala unaprijed u ime svih clanova foruma…

Pozdrav

Ice

Ice poco si fulat , rano bolan rano :slight_smile:

waaaaaaaah… podesavam firewalle, ne pitaj - nije mi ni do mene, a kamoli do PPa…

Pozdrav

Ice

Trebalo bi vratiti pp jer trenutno smo ograniceni na pisanje poruka na mail

I kakav je ovaj PunBB forum :). Treba mi nesto da stavim na stranicu sto je naravno FREE jer je i stranica sva bazirana na FREE stvarima :).
Koristio phpbb (koristim i jos) nadam se skoroj verziji Olympus (koja izgleda pravo dobro).

Bilo kakav komentar je dobrodosao :)))

Kada se čovjek negdje žali, pa mu se to isplati, onda svi tu idu da se žale :lol:
ZAŠTO mora link unutar foruma da se otvara u istom tabu, zar ne bi ljepše bilo da se to “desi” u novom (dosadno je za svaki ponaosob klikati, naročito na touchpadu)?

hm… imas ti pored touchpada takodjer i tipku :wink: bilo bi pametnije da se tema sa foruma otvori u novom layeru i da ne pokrije citavu stranicu… malo procitas, ako te interesuje, dupli klik i otvori se prava strana, ako ne… maknes mis sa layera i layer nestane… :smiley:

Pozdrav

Ice

Ćiribu-Ćiriba :). Ma neću da zanovijetam. Ovo je sasvim dovoljno :stuck_out_tongue:

[quote=hanumica]Kada se čovjek negdje žali, pa mu se to isplati, onda svi tu idu da se žale :lol:
ZAŠTO mora link unutar foruma da se otvara u istom tabu, zar ne bi ljepše bilo da se to “desi” u novom (dosadno je za svaki ponaosob klikati, naročito na touchpadu)?[/quote]
podrzavam!
:smiley:

[quote=hanumica]Kada se čovjek negdje žali, pa mu se to isplati, onda svi tu idu da se žale :lol:
ZAŠTO mora link unutar foruma da se otvara u istom tabu, zar ne bi ljepše bilo da se to “desi” u novom (dosadno je za svaki ponaosob klikati, naročito na touchpadu)?[/quote]
Pravilan odgovor na ovakvo pitanje jeste ZATO. :stuck_out_tongue: (vratiće mi se ovo)

Odgovor B: otvara se u istom tabu zato što hypertext tako funkcioniše, šta sad, da se svaki fscking link otvara u novom prozoru?

Odgovor C: Mozilla (Firefox) i Konqueror imaju opciju “Middle click opens link in new tab in foreground/background”.

vec ti se vratilo (pa si takav :stuck_out_tongue: ) :lol:

Prije moglo sad ne moze? Jeste, svaki, svaki koji nije unutar foruma bilo bi lijepo da se kloni taba u kojem je forum.

Fino rekoh, (middle) click i touchpad mrzim.
Ako je to neki problem, onda recite, a nije ZATO. :roll:

Nije problem nego filozofski razlozi :smiley: Adis filozof :smiley: