Predavanja na Pedagoškom Fakultetu u Zenici i VTŠ u Doboju

Lijep pozdrav,

Sa obzirom da administrator još nije sredio probleme sa serverom, odlučio sam postati ove stvari ovdje.

Stupio sam u kontakt sa nekim ljudima sa Pedagoškog Fakulteta u Zenici, odsjek matematika-informatika koji žele da održimo radionicu. Međutim, ja ne mogu nikako jer su termini za održavanje takvih aktivnosti ponedeljak i srijeda od 12 do 15 h. Tim danima sam ja na fakultetu. Razgovarao sam sa Ahmetom i on je spreman preuzeti to na sebe. Da li ima neko ko bi mogao zajedno sa Ahmetom da to odradi?

Imam ja pripremljenog nekog materijala (spremao sam neke prezentacija za fax) koji bi svakako bio od koristi.

Također, prije nekoliko dana kontaktirala me ass. Gordana iz VTŠ iz Doboja koja želi da i tamo održimo Linux radionicu. Direktor je dao blagoslov i sada je sve do nas. Sa obzirom da je najbolji termin petak 22.4. na koji sam ja zauzet (prezentacija oficijelne općinske stranice) šta Vi predlažete?

Lijep pozdrav i sa poštovanjem

Radionica na pedakoškom fakultetu u Zenici će ići tek u slijedeći ponedjeljak jer u srijedu imam nekih obaveza, a što se tiče radionice u Doboju, mislim da bi najbolje bilo da to bude neki petak pa ako ne može 22. neka bude 25. aprila.

Pozdrav,

Ja ne mogu nikako 25. aprila, ali bi mogao to zakazati za 6.5. i mislim da bi to bio najbolji termin. Danas ću to javiti asistentici Gordani.

Što se tiće materijala za održavanje radionice u Zenici, poslat ću ti to na mail. To svakako treba odraditi.

Lijep pozdrav i sa poštovanjem