WEP je nesiguran i nemoze se napraviti da funkcionise sigurno ! neki kreteni ovdje u DK su pocetkom 2005 postavili mrezu u banku i sreca njihova poslje par dana dosao inspektor za sigurnost i zatvorio im inernet sekundarno! a i ja imam komsija masu !
glavni su leekovi u jednom ISP-u u bn, posto ne znaju kako da podese encription (wifi + pppoe) salju mail korisnicima da iskljuce enc. u podesavanjima na windozama…
Bo bas se pitam koji je to ISP u BN :D:D:D:D nije kriva kompanija, nego vlasnike te kompanije, a da stvar bude gora kada dobijes dozvolu o pruzanju internet usluga po zakonu regulatorne komisije moras imat diplomiranog inzenjera ( koliko je meni poznato ) koji ce da bude zaposlen na odrzavanju svega i svacega a toga nema. Eh to me podsjeca na ono nase koliko je para da vi malo zazmirite !
Vezano za ovo sto je Bo napisao i onda doticni ISP kaze da je to bug na winblozzi al iskljucivo na njoj, i da je to bio uzrok pucanju konekcije… nasta sam samo odgovorio da koristim linux i da to sto je on reko nema ama bas nikakve veze jedno sa drugim.