Pozivamo vas da dođete na još jedan prevodilački maraton, 5. po redu u organizaciji ULKa!
Maraton će se održati u nedjelju, 12. decembra, u već poznatom prostoru Laba 02 na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu. Početak je u 11:00 sati. Aplikacije koje će biti prevođene su razni neprevedeni komadići i dijelovi KDEa, Mozilla Firefox i Thunderbird, OpenOffice.org i drugo. Ovim ćemo zaokružiti sve što je potrebno za iduću verziju BHLDa pod oznakom 1.2.
Prije neg odem u krpice i ako ne preferiram reklame za tudje strance, da preporucim www.windows.blogger.ba.
Svjesna sam da je to samo jedan mali dio od mnogobrojnih winblows provala, pa ako kome ne bude mrsko pisati neka da svoj doprinos i baci jos koju foru.
AJ PEACE
[quote] Prije neg odem u krpice i ako ne preferiram reklame za tudje strance, da preporucim www.windows.blogger.ba.
Svjesna sam da je to samo jedan mali dio od mnogobrojnih winblows provala, pa ako kome ne bude mrsko pisati neka da svoj doprinos i baci jos koju foru.
AJ PEACE[/quote]
Svaka cast!! Bjog je ti e za deset!!Vjeruj, eto samo mi vjeruj
update: Zar sam ovo ja napisao ??? Nikako nije u mom stilu da kazem “bjog je ti e za deset” …