Prevodilački maraton no. 2

ULK organizuje drugi (u nizu) Prevodilački maraton na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu, 23. februara (nedjelja) s početkom u 10:00h. U nastavku pročitajte mail sa lokal at lugbih.org mailing liste!

[lokal] Prevodilački maraton no. 2
Od: "Vedran Ljubovic"
Za: lokal at lugbih.org
Datum: Mon, 17 Feb 2003 10:06:15 +0100

Vozdra svima!

Vjerovatno ste primjetili da je u proteklih mjesec-dva na listama i stranici aktivnost bila smanjena. Razlog tome je što smo se grupica ljudi koji su do sada uglavnom pokretali aktivnosti u ULKu potpuno posvetili jednom novom projektu, a to su Linux kursevi. Vrlo sam optimističan oko ovog projekta i mislim da će zainteresovati mnogo novih ljudi za Linux.

Ali o tome će se još čuti kada bude vrijeme :slight_smile:

U međuvremenu, red je da završimo započeti posao na lokalizaciji OpenOffice.org paketa! U to ime zakazujemo sljedeću sesiju Prevodilačkog maratona za:

NEDJELJA, 23. februara 2003.
isto mjesto i vrijeme
(10:00 sati, ETF, laboratorija u prizemlju).

Zamolio bih sve zainteresovane za učešće da pošalju e-mail na vljubovic at smartnet.ba, kako bismo pokušali rasporediti kompjutere tako da uvijek bude slobodnog mjesta (npr. neke ćemo zamoliti da dođu poslijepodne), pa ne bi bilo loše da u tom mailu navedete i koje doba dana vam više odgovara.

Drugarski pozdrav (hehe :),
Vedran

A ovdje možete vidjeti rezultate jučerašnjeg prevodilačkog maratona:
http://cvs.lugbih.org/cgi-bin/cvsweb.cgi/l10n/ooo/ooo2/

Napominjem da neki od ovih fajlova nisu do kraja prevedeni. Nažalost od highscore skripte nemamo mnogo koristi pošto su fajlovi već prevedeni na slovenački a mi ih samo ispravljamo, ali ako ima interesovanja za detaljnije statistike, vičite!