Znam, sve znam a i “zlonbika” koji ce me napast radi ovog.
Radi se o tome a i bavim se vec duze vremena, kako bi bilo da se “kamufliraju” te iste reklame na vrh foruma, pa ako koga zanima nek klikne, nikako ne orhabljivat jer to vodi do suspensije accounta.
Ovo isto sto govorim je da bi ULK profirito recimo od 20 aktivnih korisnika sa bar 3-5$ na dan. Pa mislim zasto da ne?
Opet samo prijedlog, ako ste zainteresovani rado bih pomogao i dao neke veoma vredonosne hints, a ovaj prijedlog mi se mota vec duze po glavi pa reko da ga podjelim.
Kakvih novaca? Znam zato sam i reko “zlobnici” na tone je open source projekata/sitova koje rade isto, pa cak i linux.com i ma na tone. Al et opet. Samo kazem.
Mogu se one prefino “blendat” tako da ne kvare design site-a. Tj, ja bi ih samo stavio na forum. Ima tu vise faktora, al ja mislim da bi to eventualno moglo i zamjenit “godisnju clanarinu” to nije samo “par dolarcica”.
Uglavnom desit ce se, samo polako treba se vremena nac da se ova tema “isprogovara”
[quote]Ovo isto sto govorim je da bi ULK profirito recimo od 20 aktivnih korisnika sa bar 3-5$ na dan. Pa mislim zasto da ne?
Znam zato sam i reko “zlobnici” na tone je open source projekata/sitova koje rade isto, pa cak i linux.com i ma na tone. Al et opet. Samo kazem.[/quote]
Ok, evo jednog zlobnika. Ukratno, sto se mene tice, ne dolazi u obzir. Licno mi te reklame (odnosno bilo kakav oblik reklame) ide na zivce, kao i vecini posjetitelja. A da ne govorim kako ce se sajt(ovi) zaprljati tim glupostima. Ma koliko to kostalo. Drugim (poput linux.com) treba za hosting i ostalih sitnica, sto ovdje nije slucaj.
keywordsa za nas jezik nema puno, ima za hrvate, ali tu je baza keywordsa prilicno slaba. Ubacivanje keywordsa u meta tag bi donekle pomoglo, ali nisam siguran da bi…
cijene po kliku za linkove keywordsa kao sto su linux i slicnih (opensource related) su prilicno male (do $ po C), za razliku M$(avg. 2$ po C)