Prijedlog: Plan aktivnosti za narednih 12 mjeseci

Ok… LInuxasi…

ja nesto rekoh… bar to nije puno poslla… da mi pomognete oko ovoga…

eto bar da se pocne odnecega…

So.

sa kim bi mogao da razgovaram odvas, ko bi pomogao oko te prezentacije…“napominjem moj profesor je hem zainteresovan hem zna ocemu je prica”

So. Presidennnntttttttt…kad, ko, kako … tu prezentaciju napravit’ mislim konkretno ko bi od vas to mogao…
!???
i sta bi sve sadrzalla ta prezentacija…

TOOOO… eto … vazno je biti prvi ( a i ucestvovati ;)…

sad napravite ljudima dobru prezentaciju ( valjda nece biti u M$ PowerPointu ) :wink: hehehe…

a kad vec pravite prezentaciju za “jednu” osobu, mozda biste mogli pozvati i vise osoba, recimo predstavnike skola, ministarstva obrazovanja itd i pomoci im da poprave plan nastave ( jer ocigledno nemaju pojma - opet cast izuzecima )…

Amila i ostala kompanija - danas sam malo ceprkao po instalacionim datotekama Suse.a i primjetio sam da imaju dosta greskica ( prevod !!! ) i da nisu kompletne… takodjer cu kontaktirati suse gmbh ( Bihac mozda dobije svog zastupnika - ako Bog da ) i volio bih onda da se to sve sredi, i takodjer bi ja sam pristupio prevodu datoteka… kako bi iduca verzija bila sva na bosanskom… hehe… mozda da svabe nagovorimo da ubace “DOBRODOSLI” na onaj prvi ekran ;)…

toliko od mene… puno pozdrava…

ICE

hmmm… josh niko nista nejavlja>!>. >/P

IceBreaker, javi se meni ako želiš učestvovati u prijevodu Yasta (ne mora sve Amila raditi)
Ti znaš, a ko ne zna evo i CVS direktorija :slight_smile:
http://cvs.lugbih.org/cgi-bin/cvsweb.cgi/l10n/suse/y2-bs/

Amila je krenula prevoditi “odozgo”, ja sam krenuo “odozdo”, a ti možeš “nako”, sredinom :wink:

dobro dobro dobro… udari li me kamion zato sto sam isao sredinom, tesko se i tebi i Amili :wink: hih. … only kidding…

ICE