Ja bi molio, jer ovo je drugi put da ocu da posaljem poruku a inbox mi full, pa moram brisat poruke. Onda i kad sam te izbriso nemgou da posaljem jer poruka koju saljem liku njegov inbox je full.
Zato bi molio za prosirenje PM/Poruka na vise prostora, sad je fakat na nekoj minimali.
evo i od mene jedan “zahtjev”, naime pošto puno ne koristim PM, kada mi neko pošalje PM često je “ne vidim na vrijeme”, ono uglavnom bacim pogled na desnu stranu i uzmem “nove poruke od zadnje posjete” - nije me puno briga kada sam zadnji put bio pa tako i ne gledam uvijek na lijevu stranu i desi se da mi promakne PM…
pa eto ako može da se uradi nešto po ovom pitanju, samo da se ova notifikacija poravna na desno, evo prijedlog na slici ispod:
mislim da ovo nije neki problem za doraditi?
ps:
kad smo vec kod ovoga, mozda je vrijeme da se i ovo ozivi: “da li ste za oznacavanje poruka kao procitanih”, zna Adis šta je…lol
Nisam ni ja neki PM freak, al fakat treba da dodju malo vise do izrazaja kad dodju nove poruke. Trenutna lokacija je odlicna al samo mi reko drugacija boja, eto recimo crvena nesto sto ce ubost u oko.
ma evo vidim da je sve u teget plavom , ne vjerujem da ce tu nesto mijenjati, ali stvarno bi mi bilo pri ruci da je na desnoj strani negdje, ispod ili iznad…