Problem s Borland c++ 5.5 free command line compiler

Pozdrav svima!
Prije svega lijepo vas molim nemojte se ljutit što ovo pitanje postavljam na ovom mjestu (linuxaši), ali imam beskrajno dobra iskustva s ekipom na ovom forumu kada god mi zapne na linuxu.
Ovaj put mi treba pomoć u Windowsima.
Naime skinuo sam Borland c++ 5.5 free command line Compiler za Windows. Problem je što nemogu kompajlirat kod jer mi nemože uključit header fajlove. BCC55 sam instalirao (otpakirao) na F:\Moji programi\BCC55.
U Bin mapi sam napravio dvije datoteke bcc32.cfg i ilink32.cfg. To su konfiguracijske datoteke i u njima sam unio parametre točno prema službenim Borlandovim uputama. U bcc32.cfg se nalazi i definicija gdje se nalazi Include mapa.

Sve je to OK, al sad sam došo do velikog problema. Pokušavam testirat kompajler. Napišem jednostavnu Hello world aplikaciju tipa:

#include
using namespace std;

int main(){
cout<<“Hello world”<<endl;
}

Onda idem kompajlirat jednostavno prema službenim uputama naredbom bcc32 <ime_datoteke>.cpp
…a dobijem ovakvu poruku:

Borland C++ 5.5.1 for Win32 Copyright © 1993, 2000 Borland
prvi.cpp:
Error E2209 prvi.cpp 1: Unable to open include file 'iostream’
Error E2282 prvi.cpp 2: Namespace name expected
Error E2451 prvi.cpp 5: Undefined symbol ‘cout’ in function main()
Error E2451 prvi.cpp 5: Undefined symbol ‘endl’ in function main()
*** 4 errors in Compile ***

zašto nemože otvoriti iostream.h? Dali je možda problem (a nebi smio biti) što je operativni sustav Windows Vista, a ne XP ili 98, jer je ipak ovaj kompajler ranije nastao!

Pliz ljudi ako znate, imate ideju ili slična iskustva pomozite i molim vas bez ljutnje što ovdje tražim pomoć

Pozdrav!

Prijatelj je imao slicnih iskustva sa tim kompajlerom. Radilo bi mu kad bi dodao .h u include liniji:

(mada ovo nije C++ way)

A da probas GCC?

[quote=adioe3]Prijatelj je imao slicnih iskustva sa tim kompajlerom. Radilo bi mu kad bi dodao .h u includqe liniji:

(mada ovo nije C++ way)

A da probas GCC?[/quote]
Hvala adioe3 na pomoći. Evo javljam da sam riješio. Problem je bio “glup” i jednostavan i samo sam ja kriv što to nisam odmah riješio. Valjda sam se naviknuo na rad na linuxu.
Dakle, za one koji “možda” imaju sličnih problema, Borland c++ Builder je bio instaliran u F:\Moji programi\Borland\BCC55…
I sada direktorij Include se nalazi u …\BCC55\Include, i tako sam naveo u konfiguracijskoj datoteci bcc32.cfg. Problem je bio što nije znao pročitat ime direktorija sastavljenog od dvije riječi (Moji programi). Eto, isprika još jednom.

Što se tiče gcc-a radim s njim uvijek, al eto imam dual boot zbog ostalih članova u obitelji, pa sam htio složiti i na windowsima a nisam se htio zafrkavat s Visual Studiom i ostalim ogromnim paketima!

Pozdrav!