pozz,
O cemu se radi,imam taj problem kad zelim nesto da skinem s neta npr. sliku,Mozilla mi se gasi,tako svaki put pa me bas zanima koji joj je…
pozz,
O cemu se radi,imam taj problem kad zelim nesto da skinem s neta npr. sliku,Mozilla mi se gasi,tako svaki put pa me bas zanima koji joj je…
[quote=strooka]pozz,
O cemu se radi,imam taj problem kad zelim nesto da skinem s neta npr. sliku,Mozilla mi se gasi,tako svaki put pa me bas zanima koji joj je…[/quote]
Sliku :), kakvu sliku ( ili slike ), xxx ne prolazi zar ne znas da su zabranili u posljednjoj verziji ?
Pozdrav
Hahaha.Salu na stranu.Moguce je da je flash(a nemas plugin) ili da na stranici ima Jave(koja meni cesto zna crashirati firefox).Probaj instalirati sve potrebne plugine
Na DVD Free i CD Free verziji Mandrive ne dolazi Java niti Flash plugin - za razliku od Mandriva One. Svima koji imaju mogućnosti za download preporučujem da skinu obje verzije, instaliraju Mandriva One na disk, i onda dodaju DVD kao instalacioni medij koristeći Control Center (samo neka paze da umjesto npr. /mnt/cdrom stave /mnt/cdrom/i586 zato što je free DVD “multiarch” što znači da su na njemu i i586 i x86-64 paketi).
ima li samse da se na free zonu na FTPu pojavi nova mandriva ??? Vjerujem da ima dosta zainteresiranih…
na ovo gore (i slične stvari) sam mislio kada sam započinjao ovaj topic (jer su ovo “bitne sitnice” - baš za trenutnu verziju distro):
http://forum.linux.org.ba/viewtopic.php?id=3096
ps:
ja ću odmah javljati za edgy-a ako šta bude za “note this”
ono, čisto informativno, evo kod mene je MOne sa “xgl-om” i na njoj ne radi flash!?, jesi li siguran da shipuje?
Flash ima problema sa Xgl-om sa nekim karticama (intel), i to izgleda na Konqueroru i Operi, dok sa Firefoxom radi ok. Trebalo bi probati Flash 9 beta.