Prodaja/kupovina PC komponenti

:lol:

Gdje se moze solidno prodati odredjena komponenta (koristena); na podrucju Sarajeva? Ne mislim u oglasima ili slicno nego ima li kakav site… A da se moze i kupit…

www.nt.ba
www.ntchs-shop.ba

Pozdrav

Ice

PS: sorry, ali samo reklamiram klijente :wink:

Moze se prodati na usenetu
news.bih.net.ba :slight_smile:

A ntchs … prodaju jako losu novu opremu (bar kad je rijec o konfiguracijama :wink: )

khm… naravno, ali eto ja mislim da kad neko kupuje - ONDA ZNA STA HOCE :wink: ko se danas zaleti i padne u ruke nasih dilera i prodavaca - tom mogu samo saucesce izjaviti :smiley:

Pozdrav

Ice

Naprimjer, ja sad imam eto npr. AMD Athlon procesor 3000+. On u svim shopovima sa novim komponentama kosta oko 300 KM. Ali mene zanima gdje se moze kupiti koristen, a da nekom vise ne treba ( npr. za 200 KM). Jeste li sad shvatili…?

Pa reče gore da nećeš oglase? Polovne komponente u oglasima, nove u radnjama…

Pa necu oglase, ali bi mogao to uzeti u razmatranje, jer sam nesto sumnjicav prema oglasima, mozda mi neko proda komponentu koja ima kvar, ali da se to primijeti nakon nekih dan- dva…

brate koliko se prenemazes i razmisljas - tako neces nikad nista kupiti… sakupi lovu, odi u poznatiju prodavnicu ( sa servisom radi popravki i garancije ) i kupi sta ti treba…

Pozdrav

Ice

A bolje mi je da odem u prodavnicu i kupim komponenti i kupim i jednu kjnigu tipa “Kako postati serviser za kopmjutere” i onda ustedim pare za servisiranje.

jadan taj servis u kojem ti budes radio i jadne te komponente koje ti budes popravljao :wink: salu na stranu… sto se tice komponenti - preko oglasa itd, je bezze kupovati jer covjek stvarno ne zna sta kupuje… sto se tice servisiranja - knjiga ima kako o hardware.u tako o popravci, ali pravog servisera odlikuje iskustvo i detaljno poznavanje hardware.a ( sto bas nije lako za steci, osim ako ne upadnes u kojekakve kurseve od proizvodjaca )…

Pozdrav

Ice