"Prodavač"

Evo jednog žalosnog primjera među nama:
[color=gray]
Prodajem sve vrste OPERATIVNIH SISTEMA POČEVŠI od:

Windows Vista Ultimate (Final), Linux Ubuntu 7.4, openSUSE 10.2, Fedora 6, XP Desktop, Atomix 4, Mint 2.1, VectorLinux 5.8, Damn Small Linux 3.2 RC1, Gentoo, KNOPPIX, Slackware, Red Hat(NE DAA MI SE NABRAJAT), BSD, Mac…
Naravno imam i Finalnu Verziju Windows Vista Ultimate!!!
[/color]
A sad najbolji dio: :mrgreen:

[color=gray]Imam i Austrumi 1.3 (to linux live CD pomoću kojeg možete “provalit” administratursku šifru na bilo koji Operativni Sistem)[/color]
:smiley: :smiley: :smiley:
AUSTRUMI is a business card size (50MB) bootable Live CD Linux distribution. It is based on Slackware Linux with initialisation scripts borrowed from the Blin project.

Izgleda, neki praaavi Ubuntu developer :smiley: :smiley: :smiley: čim ima ovu 7.4 (pa mu je to .4 umjesto .04 :mrgreen: fula al ne zamjeram) :smiley: :smiley: :smiley: al ima veze sa Shuttleworthom :smiley:

Pogledajte na http://www.market.ba/oglas/8491 :wink:

Pogledaj samo cijene :smiley:

ma nema sta … jeftin je kao prvo :smiley:
kao drugo … haha 7.4 … to je Ubuntu developer :smiley:
zar tim “debilima” koji ce mozda uzeti to … bolje, uzeti dzabe Ubuntu 6.06 ili 6.10 … nije bitno … nego platiti za UBUNTU 7.4 (ironicno govorim :D) 12 ili 8 KM :smiley: hahaha :mrgreen: …

edit: bilo mu je vazno pod uzvicnicima staviti da ima FINALNU VERZIJU VISTA-e :mrgreen: !!! :smiley:

I pijacari poceli prelaziti na Linux - MS je gotov :kul:

:smiley:

[quote=DadoV]I pijacari poceli prelaziti na Linux - MS je gotov :kul:

:D[/quote]
oni su ključni faktor u migraciji hehehe

Red Hat(NE DAA MI SE NABRAJAT)
Nikad cuo za ovu verziju. Mozda je neki internal release :slight_smile:

BSD, Mac…
Zar se BSD nije prestao razvijati 95-te (iskljucujem kasnije distroe baziranje na njemu) ?

[quote=aldin][quote=DadoV]I pijacari poceli prelaziti na Linux - MS je gotov :kul:

:D[/quote]
oni su ključni faktor u migraciji hehehe[/quote]
Ja se nimalo nesalim. Pijacari i taxisti neuticu na migraciju ali kao lakmus papir drustva indikiraju koje su promjene na putu…