Ljudi imam poprilican problem,
Juce kad sam probo da uletim u svoj PayPal account:
Ako odete na jednu od tih stranica, svhaticete da su bosnu stavili u listu “sankcionisanih” zemalja jer se bavimo terorizmom i tako to :rolleyes:
Nevazno, taj racun je na moje ime, na moju karticu i na moj bankovni racun u americkoj banci, registrovan je takodje u americi (dok sam jos bio tamo) E sad i prije mi je pravio probleme, a i svi koji imaju PayPal accounte non stop govori da upisujes broj kreditne, il broj banke ono “are you travelling?”
E sad je problem, sto ja nemogu da udjem nikako vise sa bosanskim IP-om. Probam sa par proxyija al nista, il mi provale IP, il padne na “https” protokolu.
Ovaj jedan moj poznanik isto ima PayPal account, i bas ga pitam mozel on uc, kaze moze sa posla (radi u bstelecomu u Sarajevu) nemoze od kuce, sta kako. Skeniram ga i naravno da su bili iza proxija:
bst-proxy.bstelecom.ba
IP Address
80.65.66.130
A IP vodi na Tuzlanski Genelec (staru adresu) kad ja tamo a ono tamo trip0d,
[quote]person: Adnan Sadzak
address: Stupine B-6 75000 Tuzla
phone: +387 35 256 350
fax-no: +387 35 250 497
e-mail: sadzak@inet.ba
nic-hdl: AS3884-RIPE
mnt-by: BIHNET-DNS
source: RIPE # Filtered
[/quote]
Mene zanima kakav je ovaj trip0dov proxy, il ako ima ko ikakvih drugih prijedloga kako mogu da uletim u PayPal ovo mi gadno treba. Vec im poslo mail da sam ja sad u bosni i sve sam objasnio al ko zna kolik oce to potrajat.
@mirza - ti molim te pitaj Davea (impact) jel moze on uc.