Radni sastanak na Metalurškom Insitutu "Kemal Kapetanović" Zenica

Nakon višemjesečnog mrtvila (koje uvijek usljedi poslije seminara) vrijeme je da se sastanemo i da planiramo neke nove projekte. Zato vas pozivam da se malo sastanemo u nedelju na radnom sastanku na Metalurškom Insistutu “Kemal Kapetanović”.

Tema/radionica je migiranje servera sa SuSE <8 na posljednji Debian na kojem će se zapravo uspostaviti da vi radite, a ja pijem kafe… ::smile::

Dakle, planirajte da se nadjemo u nedelju na kafi u 11 sati ispred omiljene nam kafane Tropic, pa ćemo se dogovoriti šta i kako dalje.

Vidimo se! Nemojte baciti breme tog teškog posla na moja leđa!

Sa poštovanjem,

voZdra,

pa djes moKe prijatelju… sve je to ok, a mrtvilo, dovoljno je pitati sta bi sa onim “domenama” :smiley:

Vidimo se u nedjelju!

Poz!

Mesa druze, domenae domenus… Ovo je uvreda na nacinalnoj osnovi? ::smile::

Oh my Gowd, its so kewl!

Hej Meša, just fot the record:

root@zeus:~# uptime
23:09:06 up 112 days, 10:50, 2 users, load average: 0.08, 0.11, 0.09
root@zeus:~#

112 dana ponosno bez domene ::smile::
A hajde, kome ionako trebaju domene, IP zakon.

Noćas su mi javili da je kafana Tropic srušena, ali svejedno naći ćemo se ispred.

http://80.65.65.221/~webmaster/news.php
:smiley: netreba nam domain :stuck_out_tongue:

hm… ja prdlazem da se nadjemo pred backstageom pa da tamo u miru zasjednemo…ili negdje blize u gradu pa onda u B.stage da odemo…kameni most?

Sale, kada? Daj datum i vrijeme.

Promijenjen ti je email na starom accountu (sad je isti kao na amar-ze2), tako da mozes sam resetovati password.

Eh hvala Adise.Reko moze li u subotu popodne?Radim a u nedelju cu da imam voznje sigurno (vozacki :slight_smile: )

subota tessko… valja se za navecer pripremiti :smiley:

I meni najbolje odgovara subota.
Amare, dakle tebe planiram, Sale manje sa pripremema ::smile::
Meša ostavi se mladih djevojčica u subotu i spremi se za akciju.

Zahvaljujuću drugu Avdiji, imamo i Etch: ftp://ftp.bih.net.ba/pub/linux/debian/i386/iso-dvd u free zoni tako da ću ja to noćas poslati na download.

Vidimo se!

racunajte i na mene :smiley: