2.Da opet otvorite Linux Skolarce , tj. moji i ja iz razreda (manje,više) koristimo linux , i glupo je da hodamo po srpskim/hrvatskim forumima kad ima i ovaj domaći
Da se recenzije/novosti na portalu pišu češće ,a ne svake godine.
Što se tiče tačke 4 možeš me kontaktirati da te uputim u detalje cijelog tog posla sa slanjem CDova
Za tačku 3 mislim da svako ko želi može pisati novosti/recenzije, ako ima nekih problema neka slobodno pošalje ovdje. Jedini uslov je da su na našem, za stvari na engleskom ima dosta boljih sajtova.
Što se tiče 2, forum sekcija je otvorena i neka to bude novi početak, a ako šta zaživi možemo vidjeti da se napravi i novi sajt.
Tačka 1 bi mogla biti kontroverzna možda za početak da napišeš šta podrazumijevaš pod nepotrebnim stvarima? (npr. ubuntu sekcija je totalno nepotrebna šala naravno)
Što se tiče tačke 4 možeš me kontaktirati da te uputim u detalje cijelog tog posla sa slanjem CDova
Za tačku 3 mislim da svako ko želi može pisati novosti/recenzije, ako ima nekih problema neka slobodno pošalje ovdje. Jedini uslov je da su na našem, za stvari na engleskom ima dosta boljih sajtova.
Što se tiče 2, forum sekcija je otvorena i neka to bude novi početak, a ako šta zaživi možemo vidjeti da se napravi i novi sajt.
Tačka 1 bi mogla biti kontroverzna možda za početak da napišeš šta podrazumijevaš pod nepotrebnim stvarima? (npr. ubuntu sekcija je totalno nepotrebna šala naravno)[/quote]
idi pročitaj PM