Rezultati maratona 6

Pozdrav svima,
Kao što je poznato u nedjelju je održan prilično uspješan maraton kao i prezentacija BHLDa. Bilo je prisutno sve skupa oko 30 ljudi (ne u isto vrijeme). Nadam se da će oni koji su ponijeli digitalce uskoro objaviti i neke slike :slight_smile:

Prevodio se uglavnom OpenOffice.org 2.0 (ustvari ispravljali se i pregledali prijevodi koji su importovani automatski iz prethodnog OpenOfficea). Prevedeno je oko 50% što znači da bi još jedan ovakav maraton bio više nego dovoljan za iduću verziju OOo. Sarajevo je uradilo svoje, sad je red na druge gradove :smiley:

A sada i rezultati: tri prva mjesta ostvarili su:
Amer Bošnjić
Emir Mahmutbegović
Vladimir Grubor
Pomenuti su osvojili nagrade sponzora firme UTIC te jednogodišnje članstvo u ULK BiH.

Na maratonu su (prema unesenim podacima) takođe učestvovali:

Amar Prašović
Almir Džinović
Senad Uka
Mirza Nakičević
Sanel Zukan
Alen Šarkinović
Leo Hatvani
Bakir Helić
Aldin Kapetanović
Amila Akagić
Nermin Žiga
Vedran Ljubović

I još neki koji se nisu potpisali.

Svima se zahvaljujemo na učešću! Do sljedećeg maratona!

Vedrane interesuje me sta je to utic udijelio ?

Jedan od ljudi koje sam zaboravio je Adnan Sadžak ](*,)

Mobiteli … su dobri ovih dana … SAGEM se digao iz pijeska :)) , eh da se takve nagrade dijele :)) letio bi jaa :PP za poslom …

junkie ja sam otisao na ovaj maraton sa namjerom da pomognem u lokalizaciji i nisam se nadao nikakavim nagradama. Eto vedran spomenu neku nadgradu od UTIC-a , pa me zanima, sta je to ?

Jah

Nagrada je 6 mjeseci dial-up konekcije. Znam da to nekima nije interesantno (npr. Tuzlacima :)), ali možete proslijediti nekom rođaku ili prijatelju.

Zaanimaljivo

Bit ce kako doslo tako i otislo :smiley: :smiley: makar ce se neko obradovat iz sarajeva (valja mi nac kaku sarajku hehe)